Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
According to the Hotel policy and Kitchen Department regulations organize and direct Staff Canteen’s operation.
RESPONSIBILITIES:
- Supervise the function of all Kitchen employees, facilities, and cost, promote the food quality.
- Control and analyze on an on-going basis as: Quality levels of production and presentation, Staff satisfaction, Operating food cost, Cleanliness, sanitation, hygiene.
- Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of the Executive chef , taking into consideration of: Staff requirements, Management needs, Trends, Potential cost, Availability of food products.
- Inspect perishable food items received for quality control, when requested by Executive Chef.
- Pass to Executive Chef the daily Market List requirement.
- Produce up to date menu cost standard according to the Actual Cost and Potential Cost.
- Check punctuality of all staff assigned to him.
- Supervise the staff to maintain good grooming and standard of uniforms.
- Interview potential candidates, select and propose for Executive Chef 's approval, perform appraisal, orientation and suspension if necessary.
- Responsible for the preparation, production, presentation of all Staff Canteen food and dishes and ensure highest quality at all times.
- Check stock and products.
- Check food items prepared by his subordinates and correct any mistakes immediately.
- Have knowledge of all cooking ingredients, techniques, preparation and equipment in his sections.
- Alert in energy saving.
- Attend to staff as required.
- Establish and maintain effective employee relations in his section.
- Develop formal training plans and conducts on the job training sessions to the staff assigned to him.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skills.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Problem solving and training abilities.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Vocational Certificate in kitchen or food preparations or related field.
- 3 years related experience as staff canteen chef or an equivalent combination of education and culinary/kitchen operations experience.
Yêu cầu hồ sơ
Là đơn vị hàng đầu trong lĩnh vực quản lý và kinh doanh khách sạn tại Hà Nội – Sapa – Hội An, AIRA Hospitality Group (AHG) hiện đang sở hữu thương hiệu khách sạn boutique cao cấp AIRA. Toạ lạc tại số 38A, phố Trần Phú, quận Ba Đình, Hà Nội, Aira Boutique Hanoi cung cấp các dịch vụ tiêu chuẩn 4 sao tới khách hàng với các trải nghiệm khác biệt và ấn tượng như:
- Vị trí trung tâm nhưng yên tĩnh, phù hợp với khách du lịch cũng như công vụ.
- Với 55 phòng nghỉ sang trọng, trang trí ấn tượng với các lựa chọn phòng đa dạng.
- Nhà hàng Essence chuyên món Âu và Á và có phòng VIP phục vụ khách cần sự riêng tư
- Sky Bar lãng mạn có tầm nhìn toàn cảnh thành phố với chương trình âm nhạc hàng tuần biểu diễn tại sân khấu ngoài trời.
- Bể bơi bốn mùa vô cực với thiết kế mái che ấn tượng
- Tiệm may đo thời trang nam theo tiêu chuẩn quốc tế
- Akina cafe phục vụ đồ uống và gói trà chiều kiểu Anh
- Trung tâm Spa, Sauna và phòng Gym tinh tế, đẳng cấp AIRA Hospitality Group (AHG)