Việc làm C’est Bon Bakery Hanoi

Cập nhật 05/12/2024 23:10
Tìm thấy 2 việc làm đang tuyển dụng
C’est Bon Bakery Hanoi
Executive Pastry Chef
C’est Bon Bakery Hanoi
3 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 20/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 20/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

  • Responsible for ensuring every employee is working effectively and efficiently improving employee morale and employee relations
  • Leading and managing the quality/quantity of items produced by the Pastry department, coordinating the production as it relates to banquet and restaurant functions
  • Supervising and managing employees
  • Advocating sound financial/business decision making
  • Oversee all cooking operations, including methods of preparation, portion control, monitoring timeliness of food delivery and garnishing
  • Oversee the monitoring of weekly sales and adjusts prep production levels ensuring all food products are ordered to par levels and can make adjustments according to business volumes
  • Open and close work area at scheduled times, ensuring full preparation for operation/function
  • To lead and manage the quality of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
  • Lead and manage the quality and quantity of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
  • Supervise preparation, quality and quantity of all baked items

Quyền lợi được hưởng

- 2 months of probation with full salary & service charge.

- Team building activities.

- Annual Summer Outing/Health checkup

- Accident insurance 24/24

- Attractive Medical package  

- Uniform, Laundry service is provided by Hotel

- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria

- International working environment and friendly teammates.

- Other benefits according to Company's policy.

Yêu cầu công việc

1. At least 3 years’ experience as a sous chef or Asst. Pastry Chef in a related cuisine in high volume five-star hotels.

2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.

3. Certifications as required to comply with local and state laws.

4. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.

5. Experience in high volume operation and menu composition.

6. Excellent management and leadership skills

7. Good training and coaching skills

8. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng gửi CV hoặc liên hệ phòng nhân sự 02438315000 máy lẻ 3040
Khu vực
Báo cáo

C’est Bon Bakery Hanoi
C’est Bon Bakery Hanoi Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:
Tầng 2, tòa nhà Packexim, 49 ngõ 15 đường An Dương Vương, p. Phú Thượng, q. Tây Hồ

C’est Bon Bakery chính là câu trả lời cho nhu cầu ngày càng cao về các sản phẩm bánh mang phong cách Pháp chất lượng tại thị trường Đông Nam Á. Chúng tôi chọn Việt Nam là quê hương vì tốc độ phát triển nhanh chóng và nhu cầu mới về sản phẩm chất lượng cao. C’est Bon Bakery được thành lập vào đầu năm 2015 tại Hà Nội bởi Chef Matthieu Lagarrigue và Tiến sĩ Thomas Chan, doanh nhân người Canada. Nó nhanh chóng trở thành một trong những nhà cung cấp sỉ lớn tập trung vào lĩnh vực khách sạn và nhà hàng cao cấp, đồng thời cung cấp nhiều loại sản phẩm bánh và bán thành phẩm cho các khách sạn, khu nghỉ dưỡng và nhà hàng 5 sao.

Những nghề phổ biến tại C’est Bon Bakery Hanoi

Bạn làm việc tại C’est Bon Bakery Hanoi? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo C’est Bon Bakery Hanoi

C’est Bon Bakery Hanoi

Click để đánh giá