Mô tả công việc
Report direct to Purchasing Manager and follow up procurement contracts and monitor purchasing and inventory functions.
1. Sourcing and prequalifying vendors (for routine and ad-hoc purchases to ensure the company has resourceful alternatives and diversification cost competitiveness and the right quality of goods/ services.
2. Conducting competitive quotation calling, tender calling by participating in the processes from beginning to end.
3. Ensuring goods or services purchased on a regular basis shall be routinized into annual contracts as much as possible.
4. For ad-hoc/non-regular purchases, ensure purchases conducted through quotation calling or tender calling processes to be followed strictly according to the company’s policies and procedures, ensuring proper documentation and maximum transparency.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary
- 16 paid day on leave per year
- Monthly service charge
- Monthly allowance (Meal, Cell phone)
- Annual Salary review and Performance bonus
- 13th month for 1- year commitment
- Professional training and personnel activities organized periodically
- Full insurance regime under current labor law, plus advanced health-care insurance 100% bear by the Company
Yêu cầu công việc
- Minimum 2-3 years of experience at the same position in the Hospitality Industry
- Able to communicate well with different parties both internal and external to smooth processes
- Able to document internal submissions in English properly, logically, fluently
- English speaking and writing skills
Yêu cầu hồ sơ
Please submit your CV (in English)
FOOD BÌNH AN bắt đầu với vai trò là nhà phân phối các sản phẩm thịt và thuỷ sản đông lạnh tại Nghệ An vào ngày 22/09/2015. Với gần 7 năm không ngừng nỗ lực nâng cao chất lượng phục vụ và mở rộng thị trường, đến nay, FOOD BÌNH AN đã trở thành công ty phân phối thực phẩm đông lạnh uy tín không chỉ tại thị trường miền Trung mà còn mở rộng phục vụ trên khắp cả nước. Bên cạnh đó, FOOD BÌNH AN hướng đến mục tiêu phát triển toàn diện hệ sinh thái thực phẩm sạch “Từ nông trại đến bàn ăn” (farm to fork), đảm bảo phát triển bền vững các nguồn tài nguyên theo tiêu chuẩn Liên Hiệp Quốc.