Mô tả công việc
- Check, receive, store and handle foodstuffs for cleanliness and safety. Keep all kitchen equipment clean and take care to prevent the loss or damage of food materials or tools. Keep work area clean and unobstructed.
- Communicate or determine what is required to manage food requirements or inventory. Perform general kitchen management tasks such as creating a daily list of food or ingredients and managing the maintenance and storage standards for food and other inventory
- Provide or support ideas for daily menu additions or updates, support other cooks or support training
Quyền lợi được hưởng
* Professional and friendly working environment
* Competitive benefit package
- 2 days off/ week, 12 annual leaves/ year
- 24h accidental insurance
- Uniform + staff meals
Yêu cầu công việc
- Understanding of F & B and hotel industry and products
- Cooking-related knowledge, including excellent cooking skills and the ability to organize standard recipes
- Ability to introduce and explain menus to F & B team leaders and team members (Education Skills)
Yêu cầu hồ sơ
FOOD BÌNH AN bắt đầu với vai trò là nhà phân phối các sản phẩm thịt và thuỷ sản đông lạnh tại Nghệ An vào ngày 22/09/2015. Với gần 7 năm không ngừng nỗ lực nâng cao chất lượng phục vụ và mở rộng thị trường, đến nay, FOOD BÌNH AN đã trở thành công ty phân phối thực phẩm đông lạnh uy tín không chỉ tại thị trường miền Trung mà còn mở rộng phục vụ trên khắp cả nước. Bên cạnh đó, FOOD BÌNH AN hướng đến mục tiêu phát triển toàn diện hệ sinh thái thực phẩm sạch “Từ nông trại đến bàn ăn” (farm to fork), đảm bảo phát triển bền vững các nguồn tài nguyên theo tiêu chuẩn Liên Hiệp Quốc.