Yêu cầu công việc
1. Vietnamese only.
2. Education:A degree or diploma in Food Technology or related field. A degree in Food Science is a plus.
3. Experience:
- 05+ years of experience in F&B New Product Innovation, preferably in an F&B company, or high-volume, fine dining restaurant, or experience as a 4-star or 5-star hotel chef
- Demonstrated ability to design menu architecture, and build recipes for Asian (Vietnamese Cuisine) and some European food (snack and fast food)
4. Knowledge of:
- Strong understanding of flavor combinations and the ability to balance taste profiles
- Stay updated on emerging food trends & techniques to continuously enhance our offerings
- Understanding of food safety and sanitation standards, Health and Safety rules and procedures, HACCP requirements, Inventory Management
5. Skills (Ability to):
- Creativity in developing unique and visually stunning food presentations
- Strong communication and interpersonal skills, with the ability to work independently and collaboratively with other teams
- Excellent attention to detail and organizational skills to ensure consistent quality Solutions-oriented, results-driven, and problem-solver
- Capable of working in a fast-paced environment
- Positive attitude, willingness to learn and develop
- Strong Vietnamese & and English language skills
Quyền lợi được hưởng
- Chế độ bảo hiểm
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
FOOD BÌNH AN bắt đầu với vai trò là nhà phân phối các sản phẩm thịt và thuỷ sản đông lạnh tại Nghệ An vào ngày 22/09/2015. Với gần 7 năm không ngừng nỗ lực nâng cao chất lượng phục vụ và mở rộng thị trường, đến nay, FOOD BÌNH AN đã trở thành công ty phân phối thực phẩm đông lạnh uy tín không chỉ tại thị trường miền Trung mà còn mở rộng phục vụ trên khắp cả nước. Bên cạnh đó, FOOD BÌNH AN hướng đến mục tiêu phát triển toàn diện hệ sinh thái thực phẩm sạch “Từ nông trại đến bàn ăn” (farm to fork), đảm bảo phát triển bền vững các nguồn tài nguyên theo tiêu chuẩn Liên Hiệp Quốc.