Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Chế độ thưởng
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
Marketing:
- Support marketing manager to plan and implement marketing and branding plans, including advertising, PR, mass distribution, digital media, etc.
- Work with and manage suppliers to meet the quality requirements and timing of marketing materials, promotional products,…
- PR & Communication.
- Coordinate and organize marketing communication activities to various target audiences.
- Implement strategies that will increase the awareness and perception of APU International School and the American University of Vietnam.
- Manage external communications with media, industry (including strategies, content).
- Maintain day-to-day contacts with all targeted local media to facilitate media publicity initiative.
- Manage PR agencies (if applicable) in formulating media strategies as well as supervising the preparation press releases, key messages and talking points for activities such as press conferences, roundtables and interviews.
Event:
- Coordinating and organizing events, seminars and workshops.
Yêu Cầu Công Việc
- Bachelor’s degree in marketing, communications or any relevant discipline.
- At least 2 years of PR or marketing experience.
- Good proficiency in English (spoken and written) and computer literate.
- Results-oriented and quick learner.
- Organized, self-confident, self-motivated and creative.
- Be able to work under high-pressure.
- Be able to communicate well.
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
FOOD BÌNH AN bắt đầu với vai trò là nhà phân phối các sản phẩm thịt và thuỷ sản đông lạnh tại Nghệ An vào ngày 22/09/2015. Với gần 7 năm không ngừng nỗ lực nâng cao chất lượng phục vụ và mở rộng thị trường, đến nay, FOOD BÌNH AN đã trở thành công ty phân phối thực phẩm đông lạnh uy tín không chỉ tại thị trường miền Trung mà còn mở rộng phục vụ trên khắp cả nước. Bên cạnh đó, FOOD BÌNH AN hướng đến mục tiêu phát triển toàn diện hệ sinh thái thực phẩm sạch “Từ nông trại đến bàn ăn” (farm to fork), đảm bảo phát triển bền vững các nguồn tài nguyên theo tiêu chuẩn Liên Hiệp Quốc.