Phúc lợi
- Laptop
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Công tác phí
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
Perform inspection (inline and final inspection) garment and other consumer products e.g. shoes, bags, etc. including:
- Study and understand products and requirement from customer before performing inspection
- Perform inspection, sample collection and container loading
- Ensure inspection activities are strictly followed the company and customer’s standard operating procedure (SOP) and protocols
- Prepare draft and or final reports as required timeline.
Yêu Cầu Công Việc
- College/ University Degree (Garment background preferable);
- At least 5 years working experience in Garment inspection or quality assurance;
- Be able to read and understand technical documents;
- Good command of spoken and written English;
- High problem solving skill, analytical/ observation skills;
- Responsible and can-do working attitude;
- Expertise in using emails, internet searching and Microsoft Office especially Word;
- High reliability, working in detail; customer and quality focused.
General Requirements:
- Good communication and customer services skills;
- Good planning, time and project management skills;
- Be able to work independently as well as team work;
- Be able to work in a multi-cultural / multi-national environment;
- Having good sense of staying integrity and comply with applicable code of conduct
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Cao đẳng
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
FOOD BÌNH AN bắt đầu với vai trò là nhà phân phối các sản phẩm thịt và thuỷ sản đông lạnh tại Nghệ An vào ngày 22/09/2015. Với gần 7 năm không ngừng nỗ lực nâng cao chất lượng phục vụ và mở rộng thị trường, đến nay, FOOD BÌNH AN đã trở thành công ty phân phối thực phẩm đông lạnh uy tín không chỉ tại thị trường miền Trung mà còn mở rộng phục vụ trên khắp cả nước. Bên cạnh đó, FOOD BÌNH AN hướng đến mục tiêu phát triển toàn diện hệ sinh thái thực phẩm sạch “Từ nông trại đến bàn ăn” (farm to fork), đảm bảo phát triển bền vững các nguồn tài nguyên theo tiêu chuẩn Liên Hiệp Quốc.