Phúc lợi
- Laptop
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
Job Summary: To ensure correct process of Purchase Order on company’s system.
Duties and Responsibilities:
PO - Sales
· Receipt purchase order from sale team
· Check master data on the system
· Issue official purchase order from the SAP system & get approval
PO - Supplier
· Submit PO to Supplier
· Follow up orders from order creation date to good receipt
· Follow up the shipping document
· Update the order status into the SAP system
PO - Import/ Export
· Checking &transferring the shipping docs to import team
· Claim with supplier or insurers if any
Other tasks assigned by Supply Chain Manager
Yêu Cầu Công Việc
- Relevant Bachelors Degree
- 3+ years of working experience within Purchasing, Logistics & Sales Delivery, Customer Service. Working experience in the chemicals industry/ distribution and logistics is an advantage
- 25+ years old
Others :
- Ability to manage complexity and change in a dynamic environment
Strong persuasion and presentation skill
Strong people skills and analytical skills
Fluent in English
- Local
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Thời gian thử việc: 2 months
- Độ tuổi: 25 - 32
- Thời gian làm việc: Mon to Sat (08:00 - 05:00) - can be arranged to WFH on Sat
- Phúc lợi:
• Competitive Salary
• 100% salary in probation period
• Premium Health care & Accident Insurance
• Good Welfare package: Annual Health check, Full Social Insurance,…
- Ngày nghỉ: 18 annual leave days per year
- Lương: Cạnh tranh
FOOD BÌNH AN bắt đầu với vai trò là nhà phân phối các sản phẩm thịt và thuỷ sản đông lạnh tại Nghệ An vào ngày 22/09/2015. Với gần 7 năm không ngừng nỗ lực nâng cao chất lượng phục vụ và mở rộng thị trường, đến nay, FOOD BÌNH AN đã trở thành công ty phân phối thực phẩm đông lạnh uy tín không chỉ tại thị trường miền Trung mà còn mở rộng phục vụ trên khắp cả nước. Bên cạnh đó, FOOD BÌNH AN hướng đến mục tiêu phát triển toàn diện hệ sinh thái thực phẩm sạch “Từ nông trại đến bàn ăn” (farm to fork), đảm bảo phát triển bền vững các nguồn tài nguyên theo tiêu chuẩn Liên Hiệp Quốc.