Việc làm Công Ty Cổ Phần P.A.C.C

Cập nhật 25/12/2024 23:55
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần P.A.C.C
Pastry Sous Chef
Công Ty Cổ Phần P.A.C.C
5 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Outlet Manager
Ngày đăng tuyển: 17/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Duy Xuyên - Quảng Nam

Mô tả công việc

• Function as the Production Manager for the Pastry Kitchen

• Manage and prepare shift operations and ensure compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.

• Perform all duties of kitchen associates as required.

• Recognize superior quality products, presentations and flavor.

• Maintain food preparation handling and correct storage standards.

• Maintain purchasing, receiving and food storage standards.

• Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard

• Calculate accurate theoretical and weighted food costs.

• Follow proper handling and right temperature of all food products.

• Know and implement Hygiene and Safety Standards.

• Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.

• Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.

• Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs

• Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.

• Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.

• Develop and implement Manager, Supervisor & Associate training plans on a quarterly basis in conjunction with Human Resources Department.

• Participate in training the Restaurant and Catering associates on menu items including ingredients, preparation methods, seasoning and unique tastes.

• Interact with guests/customers, community, Company representatives, vendors and local education systems as needed.

• Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.

• Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.

• Perform any other duties as assigned.

Quyền lợi được hưởng

  • Professional and multicultural working environment
  • Good and competitive HR benefits (Additional insurance, staff housing, daily shuttle bus Danang - Hoiana, duty meal, ...)
  • Big-scale project in central Vietnam
  • Career Development Opportunity

Yêu cầu công việc

  • Certification as required to comply with culinary Education preferred
  • 2+ years previous experience in same position at five star hotel
  • Computer and Microsoft office skill
  • Solid communication and training skill
  • Menu compilation skill
  • Extensive knowledge of food handling and sanitation standards
  • The ability to work with multicultural team
  • The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
  • An appreciation for the people you work with
  • Excellent communication skills
  • An eye for detail and solving challenges
  • Strong leadership skills
  • Must be able to multi-task.

Yêu cầu hồ sơ

Directly apply to HotelJob.
Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần P.A.C.C
Công Ty Cổ Phần P.A.C.C Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
183 LÊ VĂN SỸ, PHƯỜNG 13, QUẬN PHÚ NHUẬN

Ẩm thực là con đường ngắn nhất để kết nối và trải nghiệm văn hóa. Với mong muốn không chỉ nâng tầm mà còn đem ẩm thực Việt đi khắp năm châu bốn bể.

Đó là lí do Công ty Cổ Phần P.A.C.C được thành lập. Và hành trình ấy chắc chắn sẽ rất thú vị và đầy tự hào khi chúng ta đi cùng nhau.

Hãy mơ một giấc mơ lớn và sự nỗ lực sẽ tạo nên sự kỳ kiệu.

SỨ MỆNH

Xây dựng một tổ chức tuyệt vời, nơi mà mọi người đối xử với nhau bằng sự tôn trọng và tự trọng

Xây dựng những dự án ẩm thực nhằm nâng tầm ẩm thực Việt Nam & vươn xa thế giới

Phát triển doanh nghiệp bền vững bằng những hoạt động hỗ trợ phát triển cộng đồng và môi trường  những nơi chúng ta phát triển

Nhận thức được rằng lợi nhuận là yếu tố quan trọng mang đến thành công trong tương lai của chúng ta.

TẦM NHÌN

Nâng tầm và mang ẩm thực Việt ra thế giới

Những nghề phổ biến tại Công Ty Cổ Phần P.A.C.C

Bạn làm việc tại Công Ty Cổ Phần P.A.C.C? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công Ty Cổ Phần P.A.C.C

Công Ty Cổ Phần P.A.C.C

Click để đánh giá