Việc làm Công Ty Cổ Phần P.A.C.C

Cập nhật 25/12/2024 23:55
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty Cổ Phần P.A.C.C
Sous Chef (Asia)/Bếp phó bếp Á
Công Ty Cổ Phần P.A.C.C
5 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng ca
Ngày đăng tuyển: 17/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 17/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

  • Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
  • Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
  • Assists the Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
  • Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
  • Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
  • Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by Chef de Cuisine.
  • Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
  • Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
  • Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
  • Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
  • Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
  • Supervises the employees within the department, ensuring that the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Departmental Operations Manual.

Quyền lợi được hưởng

• Accommodation provided.

• Duty Meal

• Offered uniform and laundry service for uniform.

• Service Charge

• Joined in the associate activities.

• Joined in the Hotel's training and development programs.

• Offered relocation, home leave allowance.

• Offered 12 vacation days/year.

• Comply with government Public Holidays.

Yêu cầu công việc

  • Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
  • Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
  • Problem solving and training abilities.
  • Qualifications
  • Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

Yêu cầu hồ sơ

Kindly send us the CV on Hoteljob.vn 
Khu vực
Báo cáo

Công Ty Cổ Phần P.A.C.C
Công Ty Cổ Phần P.A.C.C Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
183 LÊ VĂN SỸ, PHƯỜNG 13, QUẬN PHÚ NHUẬN

Ẩm thực là con đường ngắn nhất để kết nối và trải nghiệm văn hóa. Với mong muốn không chỉ nâng tầm mà còn đem ẩm thực Việt đi khắp năm châu bốn bể.

Đó là lí do Công ty Cổ Phần P.A.C.C được thành lập. Và hành trình ấy chắc chắn sẽ rất thú vị và đầy tự hào khi chúng ta đi cùng nhau.

Hãy mơ một giấc mơ lớn và sự nỗ lực sẽ tạo nên sự kỳ kiệu.

SỨ MỆNH

Xây dựng một tổ chức tuyệt vời, nơi mà mọi người đối xử với nhau bằng sự tôn trọng và tự trọng

Xây dựng những dự án ẩm thực nhằm nâng tầm ẩm thực Việt Nam & vươn xa thế giới

Phát triển doanh nghiệp bền vững bằng những hoạt động hỗ trợ phát triển cộng đồng và môi trường  những nơi chúng ta phát triển

Nhận thức được rằng lợi nhuận là yếu tố quan trọng mang đến thành công trong tương lai của chúng ta.

TẦM NHÌN

Nâng tầm và mang ẩm thực Việt ra thế giới

Những nghề phổ biến tại Công Ty Cổ Phần P.A.C.C

Bạn làm việc tại Công Ty Cổ Phần P.A.C.C? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công Ty Cổ Phần P.A.C.C

Công Ty Cổ Phần P.A.C.C

Click để đánh giá