Việc làm Tập Đoàn Khách Sạn A25

Cập nhật 10/12/2024 16:19
Tìm thấy 77 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN QUỐC TẾ TẬP ĐOÀN KHÁCH SẠN A25
Chef de Cuisine - Commissary/ Bếp Trưởng Bếp Sơ Chế
Tập Đoàn Khách Sạn A25 1.0★
3 đánh giá 238 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 29/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers

• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues

• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect

• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create sense of one team

• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments

• Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goals

• Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….

• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.

• Diligence in prevention of wastage

• Control quality of received product in receiving area

• Ensure portion control process follow recipe and minimized wastage

• Liaise with the Stewarding Manager in order to ensure high standards of cleanliness are maintained in all areas of the kitchen, such as machinery, small Kitchen equipment, floors and fridges.

• Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet

• Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation.

• Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed

• Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Sous Chef, Executive Chef and clearly and concisely disseminates relevant information to related teams, in a timely manner

• Inform and keep the Executive Chef up-to-date on challenges and irregularities and recommend courses of action

Quyền lợi được hưởng

Competitive salary

Service charge

Social Insurance as law

Bao Viet Health insurance for personal and family

24/7 Accident Insurance

Relocation assistance

Rest & Relaxation Allowance

Repatriation allowance

Home Leave allowance

Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort

Gym room

Yêu cầu công việc

1. Education:

Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

2. Service years in the field :

10 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.

3. Service years in supervisor/manager level:

2 Years previous experience in same position

4. Knowledge and skills:

Must be able to read and write to facilitate the communication process

Computer and Microsoft Office skills

Solid communication & training skills

Menu compilation skills

Having knowledge about food safety and hygiene

Food cost of the banquet kitchen

Budget of the banquet kitchen

Competitor / best practice knowledge

Working with multi-cultural teams

Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms

Maintain high standards of personal hygiene at all times

Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment

Ensure that full uniform is worn at all times

Support and adhere to the equal opportunities policy of the company

5. Language:

Good comprehension of the English language

6. Preferred (if required)

Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community

Yêu cầu hồ sơ

English CV

Certificate related job applied

Hotline: 091 906 5846 - 091 909 6325 (Human Resources Department)

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY CỔ PHẦN QUỐC TẾ TẬP ĐOÀN KHÁCH SẠN A25
Tập Đoàn Khách Sạn A25 Xem trang công ty
Quy mô:
1.000 - 5.000 nhân viên
Địa điểm:
Số 19, nhà A2, tập thể Quân Đội 25A phố Phan Đình Phùng - Phường Quán Thánh - Quận Ba Đình - Hà Nội.

Được thành lập từ năm 2003, tính đến nay hệ thống khách sạn của CÔNG TY CỔ PHẦN QUỐC TẾ TẬP ĐOÀN KHÁCH SẠN A25 đã có hơn 20 năm phát triển với hơn 60 khách sạn khắp cả nước. Hệ thống khách sạn A25 được phân bố tập trung ở khu vực trung tâm thành phố, cạnh trung tâm thương mại lớn. Với hơn 2.000 phòng được trang bị hiện đại, tiện nghi tại trung tâm của các thành phố lớn nhất Việt Nam là Hà Nội, Hạ Long, Đà Nẵng, Đà Lạt và Hồ Chí Minh. Ngoài ra hệ thống khách sạn  A25 còn có các chi nhánh tại nước ngoài như Berlin - Cộng hòa liên bang Đức đạt tiêu chuẩn 3 sao.
Hệ thống khách sạn A25 - sự lựa chọn hoàn hảo cho chuyến đi của bạn!


Review Tập Đoàn Khách Sạn A25

1.0
3 review

06/12/2024
Giám sát buồng phòng tại Hà Nội

Công ty áp doanh thu trên trời, k thực tế với khả năng kinh doanh, cuối tháng, cơ sở làm việc k đạt doanh thu là trừ tiền doanh thu tất cả nhân viên

15/11/2023
Nhân Viên Nhân Sự tại Hà Nội

Chuỗi khách sạn này vận hành theo kinh nghiệm của nhân sự cũ và mối quan hệ riêng chứ ko có theo cái chuẩn nào

21/11/2023
Nhân viên lễ tân tại Hà Nội

A25 được vận hành ko bằng luật lao động. Mọi điều được quy định trong luật lao động của Việt Nam đều không được thực hiện

Những nghề phổ biến tại Tập Đoàn Khách Sạn A25

Bạn làm việc tại Tập Đoàn Khách Sạn A25? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Tập Đoàn Khách Sạn A25

Tập Đoàn Khách Sạn A25

Click để đánh giá