Mô tả công việc
Responsibilities:
- Develop and execute culinary menu offerings that align with the restaurant's vision and concept.
- Manage and mentor kitchen staff, including recruitment, training, and scheduling.
- Oversee food preparation and cooking processes to ensure consistent quality and presentation.
- Monitor inventory levels, order supplies and manage stock to minimize waste and maximize efficiency.
- Ensure a safe and sanitary kitchen environment by adhering to food safety standards and regulations.
- Collaborate with management on budgeting, cost control, and pricing strategies.
- Stay updated on industry trends and continually innovate menu offerings.
- Handle kitchen-related emergencies and troubleshoot issues as they arise.
- Any other duties and responsibilities as assigned by Operation Manager.
Quyền lợi được hưởng
- Parking allowance, Meals at the restaurant, Tip & Service Charge
- Signing a labor contract, Paying social insurance, health insurance, unemployment insurance in full according to the law
- 12 days of leave per year
- Support for weddings, funerals, illnesses, etc.
- Other benefits according to the provisions of the Vietnamese Labor Law
- 20% discount when using services at Hylo's stores
Yêu cầu công việc
- Professional Culinary Training Certificate
- Proven experience of at least 3 years as a Head Chef, Executive Chef, or in a similar role within a high-volume, upscale hotpot restaurant environment
- In-depth knowledge of culinary techniques and trends, with a passion for creating and presenting exceptional dishes
- Candidate must have strong command of both Mandarin or English
- Priority to candidates who have worked in a Hotpot restaurant
- Carefully, honestly, high responsibility
- Must have basic PC-literacy
- Able to make reports, develop strategies,...
- Knowledge of inventory management would be an added advantage
- Understanding of food costing and budget management
- Excellent organizational, communication and leadership skills
- Flexibility to work evenings, weekends, and holidays as needed
- Personality: Cheerful, enthusiastic, responsible at work, has a long-term orientation to work with the restaurant
- 09:00 AM – 06:00 PM
- 02:00 PM – 11:00 PM
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên ứng tuyển theo các cách Nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua số điện thoại: 0898 725 963 (Nhi)
The Coffee House được ông Nguyễn Hải Ninh thành lập vào năm 2014. Trước đó, cùng với bạn của mình là Đinh Nhật Nam, ông Ninh cũng đã từng thành lập chuỗi cà phê Urban Station. Đến năm 2017, chuỗi cửa hàng cà phê đã mở rộng với sự xuất hiện của 60 cửa hàng tại khắp Thành phố Hồ Chí Minh.
Năm 2018, The Coffee House đứng vị trí thứ hai trên thị trường chuỗi cà phê Việt Nam về doanh thu, sau Highlands Coffee và thứ tư về lợi nhuận (sau Highlands Coffee, Starbucks và Phúc Long). Tháng 7 năm 2021, The Coffee House tiếp tục thay đổi CEO sang cho Lê Bá Nam Anh. Tuy nhiên không bao lâu sau đó vào năm 2022, CEO cho chuỗi cửa hàng tiếp tục được thay thế bởi ông Ngô Nguyên Kha. Trong giai đoạn đại dịch COVID-19, The Coffe House bắt đầu có xu hướng đi chậm lại khi từ 735 tỷ đồng vào năm 2020 xuống còn 475 tỷ đồng năm 2021. Thậm chí, tính lũy kế lỗ của 3 năm 2019 đến năm 2021, doanh nghiệp đã thiệt hại 434 tỷ đồng. Tháng 10 năm 2021, một cửa hàng Signature ở quận 3, thành phố Hồ Chí Minh đã phải đóng cửa. Mặc dù vậy, đến tháng 1 năm 2023, The Coffee House đứng thứ hai tại Việt Nam về số lượng cửa hàng với 152 cửa hàng chỉ sau Highlands Coffe với 597 cửa hàng.
Review The Coffee House
Bạn sẽ được làm cả 3 vị trí lobby, sachier, barista thế nên trau dồi được rất nhiều kỹ năng: pha chế, set up, thu ngân, giao tiếp với khách hàng...)(rv)
Quy trình làm việc chuyên nghiệp, có lợi cho những người muốn học hỏi để tự mở quán hay theo đuổi FnB)(rv)
- Đồng nghiệp, sếp dễ tính - teambuilding hàng tháng