Mô tả công việc
KEY RESPONSIBILITIES & DUTIES
Develop new product:
-
Market research, quickly grasp customer tastes trends to create new dishes;
-
Responsible for planning, setting up the menu of new dishes to periodically put into the restaurant menu;
-
Test new products, write new product processing processes, train kitchen staff on the process of making new dishes;
-
Build a standard BOM (Bill of Material) with new items, recipe for deployment in the company's internal system;
-
Transfer and train SOP to the operation.
Standardize process of cooking menu:
-
Setting standards of raw materials and input goods;
-
Propose processing specifications, process of processing standard dishes to serve customers;
-
Supplier evaluation of technical and product quality for materials.
Training:
-
Training standard process of cooking menu for kitchen and new key member: Sous Chef, CDP, Junior CDP,..
-
Evaluate the performance of kitchen staff.
Coordinate with store, QC department to ensure quality of raw materials, quality of dishes:
-
Coordinate with QC / QA departments to control the quality of the dish;
-
Coordinate with departments to take measures to handle inappropriate products.
Others:
- Participate fully in meetings with BOD, other Heads of departments as required;
- Perform other related tasks under the direction of superiors.
Yêu cầu công việc
-
Have at least 05 years of experience in R&D, especially product development experience for restaurant chains;
-
Priority has experience working at Korean restaurants with a dining model. Open with Korean candidates;
-
Good English communication;
-
Office informatics proficient;
-
Leadership skills, human resource management.
Quyền lợi được hưởng
- S.I, H.I, U.I according to the provisions of the Labor Law;
- Voucher for birthday 300.000 VND;
- 20% discount for employees when using services at the restaurant.
Hướng tới mục tiêu khẳng định vị thế và thương hiệu tại thị trường F&B Việt Nam trong thời gian tới, Công ty Cổ phần BC Concept (Bonchon Vietnam) chính thức mở ra nhiều cơ hội nghề nghiệp hấp dẫn nhằm chiêu mộ những ứng viên tài năng, nhiệt huyết cùng gia nhập và phát triển trong hành trình phía trước.
Ở Hàn Quốc, bạn có thể dễ dàng tìm thấy món gà rán “như mẹ làm" ở mọi con phố, nhưng Jinduk Seo có những giấc mơ lớn hơn - Ông mong muốn mang món ăn ưa thích này của đất nước mình đến với những tín đồ ẩm thực thế giới.
Động lực này được thể hiện qua niềm đam mê của ông Seo trong việc hoàn thiện kỹ thuật chế biến gà rán, để đảm bảo kết cấu giòn mỏng như giấy bên ngoài, và thịt mềm, ngon ngọt bên trong. Sau đó, ông đã dành 2 năm để tạo ra loại sốt “gây nghiện” hoàn hảo, mang đến những hương vị Hàn Quốc phong phú và khác lạ: sốt Tương tỏi (Sốt truyền thống) và sốt Cay. 2 loại sốt đặc trưng này cho đến ngày nay vẫn được sản xuất tại Hàn Quốc và vận chuyển đến các cửa hàng Bonchon trên toàn thế giới. Và trong năm 2018 vừa qua, một loại nước sốt thứ ba đã ra đời - sốt Tỏi Giòn