Mô tả công việc
1. To promote and maintain effective communications between all food producing areas.
2. To check daily production charts against house count and expected business. Adjust estimate of the daily flow of business if necessary eliminating over production and waste.
3. To constantly check and expedite food service during all meal periods to ensure food meets our portion control and quality standards. Follow-up
and update use records.
4. To maintain and supervise good practices in all food production areas, strictly enforcing our ‘Clean as you go’ policy throughout all reach-ins, walk-ins, freezers, machinery and other equipment. Establish systems and methods of operation to ensure cleanliness and hygiene in all back of house areas to standards set as cost effectively as possible.
5. To achieve departmental standards and goals, maintain a safe working environment with a follow-up by repair order.
6. To aid in cross training and development of all food production employees within your area.
7. To ensure that all associates are punctual for work shifts.
8. To assign schedules and supervise all production in all kitchen areas.
9. To communicate any problems with outlets to the affected department head and the Executive Sous Chef or Executive Chef for follow-up.
10. To participate and follow up on taste panels.
11. To check inventories to see proper storage and rotation of stock.
12. To closely follow up to see the cost for banquet event orders are properly break downed.
13. To check staff restaurant menu for quality, quantity and adherence to menu cycle.
14. To ensure that all staffs adhere to all fire, health and safety procedures.
15. To be responsible for the administration of the disciplinary and grievance procedures as laid down by the Hotel, ensuring the proper attitude, appearance and discipline of associates.
16. To select and interview staff in conjunction with the Executive Chef and the Human Resources Department when necessary.
17. To ensure that all buffet set-ups are professional, appealing to the eye and constantly replenished.
18. To lead by example with a hands-on approach and demonstration when coaching.
19. To establish appropriate training for all kitchen staff to achieve departmental standards and goals and to assist in personal and professional development.
20. To promote good internal departmental relations.
21. To liaise with F&B outlet managers to establish their requirements and discuss operational problems.
22. To apply SOPs as a way of improving service and standards within the Food and Beverage and kitchen department.
23. To attend the following meetings:
- Food and Beverage weekly meeting
- Weekly meeting with Executive chef and all Sous chef
- Monthly kitchen meeting
- Staff meeting when necessary
- Daily production meeting
24. Perform all other reasonable tasks as requested by Management board
Quyền lợi được hưởng
- 2 months of probation with full salary & service charge.
- Team building activities.
- Annual Summer Outing/Health checkup
- Accident insurance 24/24
- Uniform, Laundry service is provided by Hotel
- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria
- International working environment and friendly teammates.
- Other benefits according to Company's policy.
Yêu cầu công việc
1. At least five years’ experience as a Chef De Partie in a related cuisine in high volume five-star hotels.
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
5. Experience in high volume operation and menu composition.
6. Excellent management and leadership skills
7. Good training and coaching skills
8. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
Yêu cầu hồ sơ
02438315000 máy lẻ 3040
CÔNG TY CỔ PHẦN LIÊN KẾT QUỐC TẾ KẾT QUỐC TẾ
INS & Sứ Mệnh
Được thành lập từ năm 2008, Anh ngữ Quốc tế INS English – trực thuộc tổ chức giáo dục Interlink Education, với 3 văn phòng đại diện tại Mỹ, Úc, Canada và 10 chi nhánh tại Việt Nam, tự hào là đơn vị giáo dục mang đến giải pháp học tiếng Anh hiện đại và hiệu quả theo phương pháp đào tạo tiên tiến được đánh giá bởi Viện khảo thí giáo dục Hoa Kỳ (ETS) và Đại học Cambridge (Anh quốc).
Hơn 50.000 lượt học viên đã tin tưởng theo học tại INS English và hơn 3.000 bạn đã lấy chứng chỉ của Đại học Cambridge và nhiều chứng chỉ quốc tế khác. Học viên INS English học tốt tiếng anh ở trường phổ thông, tự tin giao tiếp và đã gặt hái nhiều giải thưởng cao tại các cuộc thi học sinh giỏi các cấp.
INS English ghi dấu ấn khác biệt tại tất cả những nơi đặt chân đến với hình ảnh một trung tâm anh ngữ hiện đại, theo tiêu chuẩn quốc tế và có phương pháp giảng dạy tiếng anh đặc biệt hiệu quả.
Với những nỗ lực không mệt mỏi và những thành tích ban đầu đầy ấn tượng, INS English vinh dự nhận nhiều bằng khen của Sở Giáo dục và Đào tạo, chứng nhận của các tổ chức quốc tế. Đặc biệt, từ năm 2015 INS English chính thức là 1 trong 4 thương hiệu giáo dục thuộc “Top 100 thương hiệu dẫn đầu Việt Nam”.
Với sứ mệnh mang đến môi trường và trải nghiệm học tiếng anh hiện đại và hiệu quả, INS English không ngừng cải tiến để mang đến chất lượng giảng dạy Anh ngữ đạt chuẩn quốc tế ngay tại thị trường tỉnh. Tại đây, các học viên được tiếp cận những phương pháp giảng dạy hiện đại, tận hưởng không gian – hệ thống trang thiết bị tiên tiến giúp cho việc học tiếng Anh trở nên hiệu quả và dễ dàng nhất.