Mô tả công việc
1.Team Leadership: Lead by example and motivate staff to deliver outstanding service. Provide guidance, training, and support to ensure team member perform at their best.
2.Guest Experience: Maintain a welcoming atmostphere and ensure guest receive prompt, courteous, and personalized service. Address any guest concerns or complaints promptly and professionally - following SOKOGROUP's hospitality guidelines.
3.Operation Management: Assist in managing daily restaurant operations, including opening and closing procedures, inventory managment, and ensuring compliance with health and safety regulations.
4.Staff Scheduling: Assist in creating and managing staff schedules to ensure adequate coverage while controlling labor costs.
5.Quality Control: Monitor food and beverage quality, presentation, and portion control to uphold the restaurant's standards of excellence.
6.Financial Managment: Assist in controlling costs, managing budgets, and maximizing profitability through effective inventory managment, waste reduction, and upselling techniques.
7.Collaboration: Work closely with the Management Team (Company's General Director, Operation Manager, and other Restaurant Manager) to archieve business objectives, implement strategies for growth, and drive operational efficiency. Able to handle fast paced working environment.
8.Training and Development: Support ongoing training and development initiatives for staff to enhance skills, improve performance, and foster a positive work environment.
9.Promotions and Marketing: Assist in planning and executing promotional events, marketing campaigns, and initiatives to attract new customers and increase revenue.
10.Adherence to Policies: Ensure compliance with company policies, procedures, and standards at all time
Quyền lợi được hưởng
Competitive Salary
Service charge
Team building, Staff party
Discount for staffs members
Slip shift allowance
Yêu cầu công việc
*Banchelor's degree in Hospitality Management or related field preferred.
*Good English communication, Japanese is preferred
*Following company policy, rules, and SOPs.
*Good working manner.
*Honesty, Responsibility, Enthusiastic, Discipline.
*Ability to work overtime if required, working on a holiday, Tet.
*Ability to Co-op working with other departments, management, problem-solving, training and maintaining a high quality of service.
*Knowledge about Sake, Wine, and Japanese cuisine (omakase)
*At least 5-6 years experience in the Captain or Supervisor position
*Age Limit: within 24-35 year old
*Personality: Courteous, friendly, attentive and approachable.
*Language: English/Japanese/Korean/China is a advantages.
Yêu cầu hồ sơ
Thành lập từ năm 2009, HALO GROUP ra đời với mong muốn mang đến thị trường vật liệu xây dựng Việt Nam các dòng sản phẩm hoàn thiện nội thất chất lượng cao với giá thành hợp lý. Hiện tại, HALO GROUP bao gồm 5 công ty thành viên với phạm vi kinh doanh phong phú ở nhiều lĩnh vực, năng lực tài chính vững mạnh cùng đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp, chuyên môn cao.
HALO GROUP hiện nay bao gồm 5 công ty thành viên:
- Công ty TNHH HALO GROUP (Tp.HCM)
- Công ty TNHH Trang trí Nội thất & Xây dựng HALOCONS (Tp.HCM)
- Công ty Cổ phần Đầu tư HALO HOLDINGS (Tp. HCM)
- Công ty TNHH MARKET PRO (Tp.HCM - Nhập khẩu và phân phối hàng kim khí điện máy, hàng tiêu dùng)
- Công ty Cổ phần Đầu tư HALO (Kiên Giang)
Phương châm “Tinh tế và Sang trọng”
- Đội ngũ lãnh đạo và nhân viên năng động đầy nhiệt huyết.
- HALO GROUP là niềm tin của các chủ đầu tư, nhà thầu, kiến trúc sư, tư vấn thiết kế, các đại lý và người tiêu dùng.
- Sản phẩm đa dạng, đẳng cấp, chất lượng vượt trội.
- Giá thành hợp lý.