To coordinate the fulfilment of the work safety & training, maintain the highest food safety and hygiene standards (HACCP) at all times, implement new buffet design on regular base, and creating new culinary trends , Strive for the highest standards
Responsible of the kitchen equipment and machinery's, coordinates its maintenance & cleaning of all facilities to maintain good working condition. Verify and check the temperatures of walk in coolers and freezers & fridges in each outlet, report and prepare a defect list for the engineering maintenance department (ASAP)
To check that the needed materials for the right work of the kitchen are available, assuring its preservation and turnover. Work closely with the Food Storeroom to place the orders to the store on time.
To check the correct temperature and follow recipes according to Hotels food safety standards
To supervise and work closely according to what is been designed by the food & beverage department
To coordinate the preparation of menus for special events, according to what is been communicated by sales / banqueting department.
To design the menu's for their specific restaurants and banquets. To propose the prices to the management, according to cost percentage requirements established by F&B Director
To keep a fluent communication with the F&B service staff, in order to reach a good coordination between both departments.
Responsible of the kitchen inventory & expenses -wastage-breakage
To elaborate of the annual budget of the kitchen.
To manage the recruitment, training and development of the staff according to the human resources procedures and the quality guide provided by the Brand.
To analyze the quality index and the customer's comments and to set up corrective actions and improvement plans.
To carry out duties and tasks as assigned by the supervisor.A Culinary degree from an international hotel school or completed a formal western Cooking style
Apprenticeship
Occupational training (or equivalent)
Fluently in English
Plan & propose effective promotions Banqueting
Food cost control
Unique Buffet set up, Presentation Concepts
Great attitude with colleagues & customers
6-8 years in the same position in hotels of similar category and servicesAttractive salary and benefits package.
Insurance: In addition to health insurance, social insurance, and unemployment insurance according to the Labor Law, employees are entitled to participate in the health insurance package under the Group regime.
13th month salary, and holidays.
To participate in any Training/Development schemes as recommended by senior management.
Nam An Market – là chuỗi cửa hàng bán lẻ thực phẩm tốt cho sức khỏe, được đầu tư bởi Công ty TNHH Đầu tư Quốc tế Nam An hoạt động trong lĩnh vực hàng tiêu dùng, đầu tư và kinh doanh bất động sản.
Chúng tôi hiểu rằng: Thực phẩm rất quan trọng, tác động lâu dài đến sức khỏe, đời sống gia đình và xã hội. Do vậy, chọn được nguồn thực phẩm tốt, phong phú cho gia đình là công việc khó nhọc của người nội trợ; phụ thuộc rất nhiều vào kiến thức và mức độ quan tâm về nguồn thực phẩm, là trăn trở của chúng tôi khi trải nghiệm công việc nội trợ...và Nam An Market được hình thành từ sự trăn trở và trải nghiệm quý báu đó.
Với Nam An Market, chúng tôi mang đến nguồn thực phẩm tốt, sạch, phong phú và nhiều dinh dưỡng, thân thiện với môi trường nhằm chia sẻ những lo lắng của khách hàng khi chọn mua thực phẩm hàng ngày cho gia đình. Vì vậy, Nam An Market là nơi mua sắm tin cậy, thân thiện để quý khách khám phá, trải nghiệm sự đa dạng của văn hóa ẩm thực và nghệ thuật thưởng thức. Trân trọng cám ơn khách hàng đã tin tưởng chọn Nam An Market làm người bạn đồng hành trong sự phát triển của gia đình. BAN LÃNH ĐẠO NAM AN MARKET