Mô tả công việc
- Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
- Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
- Assists the Sous Chef and Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
- Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
- Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
- Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by the Sous Chef or Chef de Cuisine.
- Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
- Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
- Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
- Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
- Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
Quyền lợi được hưởng
Hyatt is a place of outstanding rewards, where talent opens doors to exciting challenges in the hospitality industry. It's a place where career opportunities are as unlimited as your imagination. We could bring you the followings:
- Attractive package
- International and professional but friendly 5-star working environment
- Training and development opportunities
- Complimentary rooms
- Discount 50% for F&B service at our restaurants
- Have 2 duty meals per working shift
Yêu cầu công việc
- The job is for Vietnamese candidate
- Work experience as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands.
- Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
- Good English communication
Yêu cầu hồ sơ
- Online application to Hoteljob
- Direct application to:
VT healthcare là một doanh nghiệp có hơn 25 năm kinh nghiệm phân phối chuyên nghiệp trong lĩnh vực y tế tại Việt Nam, là đối tác của các hãng thiết bị và vật tư y tế hàng đầu thế giới.
Hiện VT healthcare có 4 văn phòng ở các thành phố lớn Hồ Chí Minh, Hà Nội, Đà Nẵng, Cần Thơ. Với hệ thống phân phối, kho bãi đạt tiêu chuẩn ISO9001, GSP trong quản lý và phân phối thiết bị vật tư y tế, cùng đội ngũ nhân sự chuyên nghiệp và tâm huyết, VT healthcare cam kết đem đến những sản phẩm và dịch vụ tốt nhất cho các bệnh viện trên cả nước.
Chính sách bảo hiểm
- Được tham gia BHXH, BHYT, BHTN theo quy định của luật lao động
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch
- Team building
- Trò chơi
- Party
- Dã ngoại
Lịch sử thành lập
- VT healthcare thành lập 1995, là nhà phân phối chuyên nghiệp của các hãng thiết bị và vật tư Y tế hàng đầu thế giới tại Việt Nam.
Mission
- VT healthcare xem dịch vụ khách hàng là trọng tâm để không ngừng nâng cao chất lượng chăm sóc y tế thông qua việc nâng cao tiêu chuẩn phân phối xứng đáng với vai trò dẫn đầu trong lĩnh vực phân phối thiết bị - vật tư y tế tại Việt Nam.