Khu nghỉ dưỡng WoCAL

Bình Thuận
200 - 500 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Khu nghỉ dưỡng WoCAL

Du lịch, khách sạn
Dịch vụ khách hàng
Lao động có tay nghề và sản xuất
Quản lý sản phẩm & dự án
Hành chính
Kỹ thuật
Tài chính - Kế toán

Việc làm Khu nghỉ dưỡng WoCAL

Cập nhật 16/07/2025 19:55
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Khu nghỉ dưỡng WoCAL
Sous Chef
Khu nghỉ dưỡng WoCAL
69 việc làm 4 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Quản lý
Ngày đăng tuyển: 14/07/2025
Hạn nộp hồ sơ: 10/09/2025
Hình thức: Toàn thời gian
Kinh nghiệm: 2 - 5 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Địa điểm làm việc: Bình Thuận, Ninh Thuận
* Job Summary:
- The Sous Chef is accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions. Strives to continually improve guest and staff satisfaction while maximizing the financial performance in all areas of responsibility. Supervises all kitchen areas to ensure a consistent, high-quality product is produced. Responsible for guiding and developing staff talent. Must ensure sanitation and food standards are achieved. Areas of responsibility comprise overseeing all food preparation areas (e.g., room service, restaurants, bar/lounge and staff cafeteria) and all support areas (e.g. Stewarding).
* Duties and responsibilities:
- Be aware of and comply with all legislation affecting the operation, including licensing regulations, health regulations and fire and safety regulations.
- Assists the Food and Beverage Manager in compiling the annual marketing plans and budgets.
- Ensures disciplinary and grievance procedures are adhered to and followed.
- Be constantly aware of customers' expectations, which are adhered to and followed.
- Monitor all duty schedules in the kitchen operation and review and correct the appearance (condition of uniforms) and grooming of all assigned employees.
- Conduct regularly presentations of new novelties, etc. to stay in line with operational trends.
- Observes on daily basis the overall kitchen work, checks operational standards and difficulties and follow them up with the Resort Manager.
- Responsible for the timely kitchen preparations for all meal services in the outlets and banquet activities in line with the stipulated opening hours.
- Ensure that every dish leaving the kitchen is of appropriate portion and well-presented according to the recipes and presentation standards.
- Frequently tour through all Kitchens, Stores and other food production facilities ensuring the highest possible hygiene and maintenance standards.
- Frequently tour of the dining outlets and related areas to assure the wellbeing of all guests by maintaining a close friendly contact.
- In conjunction with the Food and Beverage Manager, plan activities, promotions and menu implementations according to the annual marketing plans.
- Ensure HACCP standards are always implemented and follow the appropriate hygiene standards as per Municipality requirements.
- Carry out reasonable requests made by the Food and Beverage Manager.* Knowledge, Skill and Ability
- Ability to communicate well in English.
- Proficiency with general office PC applications (i.e. word processing, spreadsheets, databases).
- Proven track of food preparation, presentation and preservation knowledge is an essential.
- Proven ability to work in a multicultural environment and under difficult conditions
- Good understanding of the hotel operation & the local competitors
- Recognizing & understanding differences & trends
- Develop and maintain positive working relationships with others.
- Comply with quality assurance expectations and standards
- Proven experience to interact effectively with all levels of management, guests, associates, and clientele, both inside and outside of the organization
- Drive for result through high set personal standards & effective teamwork
- Must be flexible with working nights, weekends, and holidays.
* Education and Formal Training:
- Professional kitchen apprenticeship or chefs training course
* Experience:
- 2- 3 years in a similar role in successfully operating quality restaurant or Hotel
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Khu nghỉ dưỡng WoCAL
Khu nghỉ dưỡng WoCAL Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Thôn Cây Găng, xã Tân Thành, Huyện Hàm Thuận Nam, Tỉnh Bình Thuận.

WOCAL Ke Ga Glamping là khu nghỉ dưỡng sinh thái sang trọng nằm dọc theo bãi biển cát trắng dài 3,6 km nguyên sơ tại Kê Gà – Thôn Cây Găng, xã Tân Thành, Huyện Hàm Thuận Nam, Tỉnh Bình Thuận, Việt Nam, gần Đảo Hòn Bà và cách Thành phố Hồ Chí Minh khoảng 2,5 giờ. Chúng tôi cung cấp trải nghiệm cắm trại sang trọng độc đáo kết hợp sự thoải mái của chỗ ở sang trọng với sự giản dị và thanh bình của thiên nhiên. Những chiếc lều được thiết kế chu đáo của chúng tôi-Sunshine 27, Sunshine 38 và Dreamer 49- cũng như tòa nhà khách sạn với 16 phòng, cung cấp cho du khách nhiều lựa chọn phù hợp với sở thích của họ.

Khu nghỉ dưỡng của chúng tôi có nhiều địa điểm ăn uống, bao gồm Pho Bar, Beer Bar, Wine + Cocktail Bar (Tequila Bar), Tree Bar, Lounge và khu vực BBQ Sunshine 95. Du khách có thể tham gia nhiều hoạt động như chèo thuyền đứng, tập thể dục ngoài trời, bắn cung, bỏng chuyến bãi biển, đua xe địa hình, mô tô nước, bóng ném và chèo thuyền kayak. Bằng cách cung cấp những tiện nghi và trải nghiệm này, chúng tôi mong muốn tạo ra một nơi nghỉ dưỡng yên bình và đích thực, hòa mình vào thiên nhiên và lối sống chậm rãi


Những nghề phổ biến tại Khu nghỉ dưỡng WoCAL

Bạn làm việc tại Khu nghỉ dưỡng WoCAL? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Khu nghỉ dưỡng WoCAL

Khu nghỉ dưỡng WoCAL

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo