Mô tả công việc
- Lead by example and Leverage your Culinary Skills and those of your team in a healthy work environment to provide our Guests with uniquely Regent moments
- As a Market Leader in your Field, you will immerse our Guests in rich food experiences leaving lasting Impressions by bringing Regents Taste Gallery Philosophy to life on a plate
- Work closely with the respective restaurant manager and executive sous chef to plan menus, prices and promotional events for the Restaurants in order to maximize revenue-generating opportunities in line with market demands
- Daily interaction with Guests to provide a high level of bespoke Personalized Service for All Ocean Club Diners which reflect the Guests needs and Sense of Occasion
- Maintain your departments Consistency through the continuous improvement of Quality of raw and processed ingredients as well as All Relevant Costs and Expenses
- To run a Cost effective operation, maximizing product quality and profitability while maintaining Regent standards and Food Philosophy
- Create individual seasonal identities for the food in the Ocean Club and ensure that these offerings are pertinent to our Regent Guests needs
- Ensures customer satisfaction in accordance to the Regent Distinction Service Behaviours, the Strategic Brand Pillars and the respective service standards of Regent Brand
- Perform any other duties that may be assigned by the management from time to time
Quyền lợi được hưởng
- Appealing remuneration including service charge as revenue (100% salary and service charge during probation period)
- 15 annual leave, 2 days off per week
- Relocation, repatriation and home leave allowance
- Accommodation, uniforms, transportation, and meals are provided
- International working environment
- Insurance as labor law
- Healthcare insurance for personnel and family
- 24/7 accident insurance
- Other benefits will be discussed during the interview
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field
- Working Experience in a five-star hotel or fine dining restaurant
- Food cost of the Ocean Club kitchen
- Budget of the Ocean Club kitchen
- Competitor/ best practice knowledge
- Good comprehension of the English language
Yêu cầu hồ sơ
- Kindly send your CV to our email: recruitment.regentpq(at sign)ihg.com
- Hotline: 0919 290 709 (Brio)
Tọa lạc tại Quận 1, Bình Thạnh, Phú Nhuận, Quận 7, Hoàng Tâm được biết đến với lối kiến trúc độc đáo của nhà cổ Việt Nam giữa lòng Sài Gòn kết hợp với không gian xanh mát, mang đến cảm giác thư thái và yên bình. Với những món ăn đậm đà bản sắc Việt được chế biến từ các đầu bếp danh tiếng cùng đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp chắc chắn sẽ mang đến những trải nghiệm khó quên cho thực khách.
Đến với Hoàng Tâm, Quý khách sẽ được thưởng thức những món ăn mang đậm hương vị Nam Bộ với thực đơn vô cùng phong phú và đặc sắc.
Bên cạnh đó, nhà hàng Hoàng Tâm thường xuyên tổ chức hội nghị, liên hoan, sinh nhật, giao lưu thương thảo, họp mặt gia đình… phục vụ mọi đối tượng thực khách có nhu cầu.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ BHXH, BHYT, BHTN và các phúc lợi khác theo quy định của Luật lao động và của Công ty.
Các hoạt động ngoại khóa
- Được đi du lịch và tham gia các hoạt động vui chơi, giải trí khác do công ty tổ chức hàng quý, hàng năm.
Lịch sử thành lập
- Ngày bắt đầu hoạt động: 22/10/2019
Mission
Luôn phấn đấu hết mình để làm hài lòng mọi người tiêu dùng