Các phòng ban đang tuyển dụng tại Lusine

Tài chính - Kế toán
Lao động có tay nghề và sản xuất
Hành chính
Dịch vụ khách hàng
Buôn bán/ Kinh doanh
Công nghệ thông tin
Marketing/ Truyền thông
Du lịch, khách sạn
Quản lý sản phẩm & dự án
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm

Việc làm Lusine

Cập nhật 30/10/2025 16:35
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Lusine Company Limited
Sous Chef
Lusine 4.0★
2 đánh giá 58 việc làm 8 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 10/06/2025
Hạn nộp hồ sơ: 31/07/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

Overall purpose of the job: The Sous Chef manages all culinary operations, ensuring menu innovation, food quality, cost control, hygiene compliance, and team management. This role is pivotal in maintaining the highest standards of guest satisfaction, fostering team development, and aligning kitchen operations with sustainability and business goals.

1. Kitchen Operations Management

1.1 Oversee daily kitchen operations, ensuring high standards of food preparation, quality, and presentation.

1.2 Develop and maintain standardized recipes and techniques for consistent product quality.

1.3 Monitor kitchen workflow and productivity, implementing improvements to enhance efficiency.

1.4 Conduct regular audits to ensure compliance with hygiene, safety, and food handling policies.

2. Menu Development

2.1 Collaborate with the Group Head Chef, Chef De Cuisine to design seasonal menus and innovative dishes that reflect the brand's identity.

2.2 Incorporate sustainable and locally sourced ingredients, aligning with company values.

2.3 Maintain a pipeline of signature and seasonal dishes that meet guest preferences.

3. Cost Management & Waste Reduction

3.1 Control food costs, maintaining them ≤30% of total food sales.

3.2 Implement food waste reduction strategies, achieving ≤2% waste within six months.

3.3 Optimize purchasing and supplier relationships to ensure cost efficiency without compromising quality.

4. Hygiene, Grooming, & Food Safety Compliance

4.1 Lead hygiene, grooming, and food safety audits across the kitchen, ensuring 100% compliance with standards.

4.2 Address any identified issues promptly and implement corrective measures.

4.3 Ensure all production activities comply with company hygiene and food safety protocols.

4.4 Maintain ≥95% compliance in all internal and external audits.

5. Inventory Management

5.1 Conduct accurate monthly inventory reconciliations, ensuring discrepancies ≤2%.

5.2 Maintain optimal stock levels to avoid overstocking and minimize waste.

Quyền lợi được hưởng

1. 12 annual leave per year

2. Social and Medical Insurance

3. Professional and dynamic international working environment 

4. Employee discount at all L'Usine stores

Yêu cầu công việc

1. Degree or certification in Culinary Arts or equivalent.

2. 5-7 years in kitchen operations, with at least 3 years in a leadership role.

3. Proven expertise in menu development, food quality assurance, and cost control.

4. Experience in fine dining or high-end restaurant environments is preferred.

5. Willingness to work flexible hours, including evenings, weekends, and holidays, as required by restaurant operations.

6. Creativity and innovation in menu design and culinary techniques.

7. Proficiency in cost management and inventory control.

Yêu cầu hồ sơ

CV/ Resume

Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Tầng 3, Tòa nhà An Phú Plaza, 117-119 đường Lý Chính Thắng, Phường Võ Thị Sáu, Quận 3, Thành phố Hồ Chí Minh

Lusine Concepts ra đời từ mong muốn và niềm đam mê làm nên những điều tuyệt vời trong lĩnh vực F&B bằng cách phát triển và mang đến những trải nghiệm ẩm thực độc đáo. L Concepts hiện đang sở hữu và vận hành một bộ sưu tập các khái niệm phong cách sống, thương hiệu nhà hàng và nhượng quyền thương mại hàng đầu bao gồm L'Usine, 'NAMO và Sizzlin' Steak. Được thúc đẩy bởi tầm nhìn trở thành công ty dẫn đầu trong phân khúc ăn uống bình dân cao cấp, L Concepts tiếp tục tập trung vào sự đổi mới và hoạt động xuất sắc như một phần trong chiến lược tăng trưởng đầy tham vọng của mình.


Review Lusine

4.0
2 review

11/02/2025
Nhân viên phục vụ nhà hàng tại Hồ Chí Minh

Hiện tại công ty không ổn định

06/02/2025
Thực tập sinh F&B tại Hồ Chí Minh

Môi trường hoà đồng nhưng khối lượng công việc lớn

Những nghề phổ biến tại Lusine

Bạn làm việc tại Lusine? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Lusine

Lusine

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo