Phúc lợi
- Laptop
- Chế độ bảo hiểm
- Phụ cấp
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Công tác phí
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
Cocoa bean selection and purchasing:
- Responsible for quality in bean selection/ purchasing (based on Marou Internal Standard)
- Responsible for quality in improving fermentation processes (Giving advice for farmers based on Marou Guideline)
Sourcing Development:
- Survey and update the bean supply and market
- Search, expand, discover new potential fermenters/ areas of cacao
Relationship management:
- Maintain and develop the relationship with fermenters/ pod-farmers
- Coordinate with related departments to participate in projects to develop cocoa beans
- Solid communication with and provide support to trainer/ expert (if any)/ Line Manager
Contract execution:
- Responsibility for execution of purchase contracts
- Solid communication with, and/or provide support to finance and logistics team
Sustainability Development:
- Support for implementation of sustainability projects/strategy in terms of agronomy specialty in cacao tree with pod-farmers.
- Understand the risks of quality variation and proactively solve the raised issues regard to quality and farmer relationship.
- Improvement of fermentation process to reach the standard quality bean
- Other tasks assigned by Direct Manager
Working time: Monday - Friday (08:30 - 17:30)
Yêu Cầu Công Việc
- Graduated from University majoring in Food Technology, Biotechnology, Agriculture
- Autonomy and sense of relationship to interact with farmers and many partners
- Having sensory ability is an advantage
- Able to travel as often as required
- Fluent in English (spoken & written)
- Proficiency in MS Office (word, powerpoint, excel,...)
- Good at communication & negotiation skills
- Teamwork
- Honest, responsible, creative and innovative, adventure.
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
MAROU là một trong những nhà sản xuất sôcôla thủ công Bean-to-Bar đầu tiên ở châu Á và là một trong số ít trên thế giới sản xuất sôcôla tại quốc gia xuất xứ hạt. Đó là đứa con trong mơ của hai người Pháp khác thường gọi Việt Nam là quê hương. Bằng cách chọn sôcôla đen có nguồn gốc duy nhất, chúng tôi quyết định làm nổi bật hương vị đậu cụ thể của từng vùng đất trong khi kiểm soát từng bước sản xuất sô cô la, từ việc lựa chọn hạt đến thanh sô cô la, để mang lại trải nghiệm tốt nhất có thể
Những thanh sô cô la Single Origin của chúng tôi được làm từ cacao có nguồn gốc từ sáu tỉnh miền Nam Việt Nam: từ Bắc vào Nam Đăk Lăk, Lâm Đồng, Đồng Nai, Bà Rịa, Tiền Giang và Bến Tre. Khí hậu, đất và nước của mỗi tỉnh (bạn có thể gọi là terroir nếu muốn) cũng như sự kết hợp giữa các giống cacao và cách làm sau thu hoạch góp phần tạo nên hương vị khác nhau của từng nguồn gốc, từ đó tạo nên hương vị khác nhau của mỗi thanh .Có nhiều tỉnh trồng cacao hơn và chúng tôi luôn quan tâm đến việc tìm kiếm những nông dân mới để hợp tác cũng như khuyến khích những nông dân mới trồng cacao ở Việt Nam.