Việc làm Marou Chocolate

Cập nhật 18/09/2024 11:18
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
‎Marou Chocolate, Faiseurs de Chocolat
Cocoa Team Manager (Cocoa, Coffee, Agricultural Materials)
Marou Chocolate
16 việc làm 9 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Trưởng nhóm/Trưởng phòng
Ngày đăng tuyển: 20/12/2023
Hạn nộp hồ sơ: 21/01/2024
Hình thức: Full-time
Kinh nghiệm: Trên 5 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Thủ Đức,Hồ Chí Minh

Mô tả công việc

* Cocoa bean supply management – SOURCING
* Surveying:
- Assess the potential of new areas and new fermenters to expand and develop cocoa material areas/ list of suppliers, ensure sustainable cocoa supply.
- Selecting Cocoa bean and Logistics:
+ Manage and be responsible for the quantity and quality of purchased cocoa beans based on the initial target. + Responsible for the process of procuring beans from farm to warehouse and improving fermentation on the farm.
+ Follow-up, figure out the support solution for financial or technical issues to ensure the sustainable cacao supply.
+ Based on the long-term development goal of the company, build up the appropriate purchase and development strategy for cacao bean supply.
+ Plan the Sourcing team's annual budget and ensure the sourcing expenses have been used effectively.
+ Provide timely support and advice for the team to ensure work efficiency.
- Fermentation support:
+ Support fermenters to improve the quality match to Marou's standard.
+ Assess the capacity, and facilities, and calculate the budget for the support of fermentation and drying equipment.
+ Develop fermentation methods to create new flavors for Marou Vision and Developing.
+ Setting, operating and managing new fermentation stations of company (manpower, infrastructure, logistic and costs,…).
- Building and developing relationships:
+ Maintain and develop the relationship with fermenters/pod-farmers.
+ Cacao teamwork (Sourcing and Technical Advice members).
+ Teamwork in Marou.
* Develop and implement agricultural development projects and build sustainable relationship with farmers (SEEDLING PROGRAM & TECHNICAL ADVISOR)
- Build and implement agricultural development projects to deliver good agricultural practices to the farmers and stakeholders as well as construct and develop a good farmer community and be the bond between Marou and the cacao farmers and stakeholders.
- Facilitate setting up demonstration farms and co-operative farms.
- Build up and maintain relations with local government and research organizations to coordinate approaches in agriculture development and marketing.
* Secure:
- Long-term strategy for cocoa bean.
- Setting fermentation station (3 stations).
- Smart operation fermentation stations.

Yêu cầu công việc

- Bachelor’s degree in Food Technology, Biotechnology, Agriculture, Economics, Supply Chain Management or related field.
- At least 5 years' experience in Agriculture supply chains/ sourcing (cocoa, coffee or agricultural materials)
- Have experience in working with farmers/ fermentors
- Fluent in English is a must (spoken & written)
- Willing to travel on a regular
- Experience related to warehouse operations, transportation, distribution, and internal facilities (outsourced transportation costs, fleet costs, etc.)
- Highly skilled at building and maintaining relationships with government, local authorities, and other stakeholders to promote cocoa development
- Good management skills and high-quality project delivery experiences.
- Strategic thinking and vision
- Problem solving skills
- Good at presentation & communication skills
- Responsible, honest, dynamic, brave, enthusiastic
- Leadership, ownership, Result-driven mind-set, High commitment

Quyền lợi được hưởng

- Môi trường làm việc dân chủ, hiện đại, chuyên nghiệp, có cơ hội thăng tiến và ổn định lâu dài.
- Được đóng BHXH, BHYT, BHTN theo quy định của nhà nước.
- Được hưởng chế độ chăm sóc sức khỏe toàn diện.
- Được hưởng các quyền lợi khác theo chính sách của công ty
Khu vực
Báo cáo

‎Marou Chocolate, Faiseurs de Chocolat
Marou Chocolate Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:

MAROU là một trong những nhà sản xuất sôcôla thủ công Bean-to-Bar đầu tiên ở châu Á và là một trong số ít trên thế giới sản xuất sôcôla tại quốc gia xuất xứ hạt. Đó là đứa con trong mơ của hai người Pháp khác thường gọi Việt Nam là quê hương. Bằng cách chọn sôcôla đen có nguồn gốc duy nhất, chúng tôi quyết định làm nổi bật hương vị đậu cụ thể của từng vùng đất trong khi kiểm soát từng bước sản xuất sô cô la, từ việc lựa chọn hạt đến thanh sô cô la, để mang lại trải nghiệm tốt nhất có thể

Những thanh sô cô la Single Origin của chúng tôi được làm từ cacao có nguồn gốc từ sáu tỉnh miền Nam Việt Nam: từ Bắc vào Nam Đăk Lăk, Lâm Đồng, Đồng Nai, Bà Rịa, Tiền Giang và Bến Tre. Khí hậu, đất và nước của mỗi tỉnh (bạn có thể gọi là terroir nếu muốn) cũng như sự kết hợp giữa các giống cacao và cách làm sau thu hoạch góp phần tạo nên hương vị khác nhau của từng nguồn gốc, từ đó tạo nên hương vị khác nhau của mỗi thanh .Có nhiều tỉnh trồng cacao hơn và chúng tôi luôn quan tâm đến việc tìm kiếm những nông dân mới để hợp tác cũng như khuyến khích những nông dân mới trồng cacao ở Việt Nam.

Những nghề phổ biến tại Marou Chocolate

Bạn làm việc tại Marou Chocolate? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Marou Chocolate

Marou Chocolate

Click để đánh giá