Việc làm Kyung Bok Gung

Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Nhà hàng Hàn Quốc Kyung Bok Gung
Chef De Partie Cold Kitchen / Tổ Trưởng Bếp Lạnh
Kyung Bok Gung
1 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 5
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 5
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 01/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 27/09/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

  • Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
  • Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
  • Assists the Sous Chef and Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
  • Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
  • Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
  • Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by the Sous Chef or Chef de Cuisine.
  • Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
  • Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
  • Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
  • Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
  • Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
  • Supervises the employees within the department, ensuring that the correct standards and methods of service are maintained as stated in the Departmental Operations Manual.

Quyền lợi được hưởng

• Accommodation provided.

• Duty Meal

• Offered uniform and laundry service for uniform.

• Service Charge

• Joined in the associate activities.

• Joined in the Hotel's training and development programs.

• Offered relocation, home leave allowance.

• Offered 12 vacation days/year.

• Comply with government Public Holidays.

Yêu cầu công việc

  • Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
  • Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
  • Problem solving and training abilities.
  • Qualifications
  • Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
  • 2 years experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

Kindly send us the CV on Hoteljob.vn 
Khu vực
Báo cáo

Nhà hàng Hàn Quốc Kyung Bok Gung
Kyung Bok Gung Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:
52 Hai Bà Trưng phường Bến Nghé Quận 1 , Ho Chi Minh City, Vietnam

Kyung Bok Gung - Tự hào với 8 năm hoạt động và vinh dự trở thành địa điểm quen thuộc của những thực khách yêu thích ẩm thực Hàn và là 1 trong những nhà hàng tiên phong tại Sài Gòn trong phong cách ẩm thực Hàn Quốc. Đây không chỉ là hình thức ẩm thực độc đáo, mới lạ mà còn mang đến sự hấp dẫn, thú vị cho người thưởng thức. ⁣ ⁣ Với mong muốn đem lại các món mĩ vị đậm chất Hàn Quốc, các món ăn tại nhà hàng luôn được các đầu bếp chăm chút một cách kĩ lưỡng và cam kết sử dụng thực phẩm sạch, nguồn hàng đảm bảo, có thương hiệu. Chất lượng thực phẩm đạt tiêu chuẩn vệ sinh an toàn thực phẩm, không gây ảnh hưởng đến sức khoẻ vì thế bạn có thể yên tâm thưởng thức món ăn mà mình yêu thích.

Những nghề phổ biến tại Kyung Bok Gung

Bạn làm việc tại Kyung Bok Gung? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Kyung Bok Gung

Kyung Bok Gung

Click để đánh giá