Ẩm thực Bình An

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Ẩm thực Bình An

Marketing/ Truyền thông
Hành chính
Tài chính - Kế toán
Dịch vụ khách hàng
Nghệ thuật - Thiết kế
Quản lý sản phẩm & dự án
Buôn bán/ Kinh doanh
Kỹ thuật

Việc làm Ẩm thực Bình An

Cập nhật 12/12/2024 21:15
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ VÀ DỊCH VỤ ẨM THỰC BÌNH AN
Photo/videographer, designer
Ẩm thực Bình An
93 việc làm 4 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: 8 - 12 triệu
Chức vụ: Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển: 15/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 14/12/2024
Hình thức: Giờ hành chính
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội

Mô tả công việc

MAIN DUTIES:

1. Photography & Videography

- Conduct in-house photography and video production to support hotel operations and promotional activities, including but not limited to daily events, happenings and special occasions.

- Collaborate with agencies when necessary to brief and oversee the production of photo and video content, ensuring adherence to brand standards.

- Assist with media and professional photo/video shoots within the hotel.

- Maintain and update the hotel’s photo library on a monthly basis.

2. Graphic design for hotel collaterals

- Adapt Sofitel and Sofitel Legend brand guidelines to a variety of hotel collaterals, including signage, electronic signatures, stationery, and other branded products.

- Design and execute high-quality collateral/material that enhances the hotel image.

- Ensure hotel collateral meets the highest standards, consistently complying with Sofitel-Sofitel Legend and Accor brand guidelines.

- Collaborate with suppliers to guarantee timely delivery and high-quality of printed materials.

- Advise on product specifications, including print quality and materials

- Regularly track, file, and organize monthly collaterals in the department’s shared folders.

3. Administrative & Database Management

• Regularly update and manage the hotel guest database, consolidating contacts from microsite subscribers, corporate affiliations (AmCham, Eurocham, etc.), hotel departments (outlets and front office) for use in special event/purpose invitations.

• Manage purchasing requests and orders for promotional materials and branded products.

• Support the team and other departments by providing specifications, files, and recommendations for printed collaterals, ensuring compliance with hotel and brand standards.

Replacement and Temporary mission

• He/She may be assigned additional responsibilities as needed by the reporting line.

• He/She may be asked to assist with special projects or temporarily support other areas, such as the commercial or administrative departments, as necessary.

Miscellaneous

• Collaborate effectively with other departments to ensure seamless execution of all job-related tasks.

• He/She is expected to comply promptly with reasonable requests from their supervisors, provided these requests are within normal working conditions.

Quyền lợi được hưởng

• Opportunity to grow at the property, the company and across the world!

Yêu cầu công việc

QUALIFICATIONS:

• Solid proven communications & customer interaction ability

• Ability to work well and deliver under pressure, manage duties within deadlines

• Excellent organizational skills and attention to details

Yêu cầu hồ sơ

- Ứng viên vui lòng nộp hồ sơ qua Hoteljob.vn 

Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ VÀ DỊCH VỤ ẨM THỰC BÌNH AN
Ẩm thực Bình An Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:

FOOD BÌNH AN bắt đầu với vai trò là nhà phân phối các sản phẩm thịt và thuỷ sản đông lạnh tại Nghệ An vào ngày 22/09/2015. Với gần 7 năm không ngừng nỗ lực nâng cao chất lượng phục vụ và mở rộng thị trường, đến nay, FOOD BÌNH AN đã trở thành công ty phân phối thực phẩm đông lạnh uy tín không chỉ tại thị trường miền Trung mà còn mở rộng phục vụ trên khắp cả nước. Bên cạnh đó, FOOD BÌNH AN hướng đến mục tiêu phát triển toàn diện hệ sinh thái thực phẩm sạch “Từ nông trại đến bàn ăn” (farm to fork), đảm bảo phát triển bền vững các nguồn tài nguyên theo tiêu chuẩn Liên Hiệp Quốc.

Bạn làm việc tại Ẩm thực Bình An? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Ẩm thực Bình An

Ẩm thực Bình An

Click để đánh giá