Mô tả công việc
- Organises and sets up the assigned section of the Food and Beverage Kitchen as efficiently as possible to increase speed and maximise productivity.
- Ensures that all dishes from that section are prepared consistently and according to standard recipes.
- Assists the Sous Chef and Chef de Cuisine in ensuring that all culinary standards in that section comply with company and Hotel Policies and Procedures and Minimum Standards.
- Monitors food and operating costs and controls these by reducing waste.
- Trains the culinary employees in that section of kitchen in the skills necessary for them to perform their function.
- Works in any sections of kitchen when necessary or as requested by the Sous Chef or Chef de Cuisine.
- Ensures the sanitation standards for kitchen are being met.
- Be familiar with all sections of the kitchen to facilitate the flexible use of employees.
- Ensures that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.
- Assists to oversee the punctuality and appearance of all Kitchen employees, making sure that they wear the correct uniform and maintain a high standard of personal appearance and hygiene, according to the hotel and department’s grooming standards.
- Assists in the training of the employees ensuring that they have the necessary skills to perform their duties with the maximum efficiency.
Quyền lợi được hưởng
Hyatt is a place of outstanding rewards, where talent opens doors to exciting challenges in the hospitality industry. It's a place where career opportunities are as unlimited as your imagination. We could bring you the followings:
- Attractive package
- International and professional but friendly 5-star working environment
- Training and development opportunities
- Complimentary rooms
- Discount 50% for F&B service at our restaurants
- Have 2 duty meals per working shift
Yêu cầu công việc
- The job is for Vietnamese candidate
- Work experience as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands.
- Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
- Good English communication
Yêu cầu hồ sơ
- Online application to Hoteljob
- Direct application to:
Công Ty Cổ Phần Tam Hợp Investment hoạt động trong lĩnh vực nhà hàng, dịch vụ ăn uống
Trong suốt quá trình hình thành và phát triển chúng tôi luôn mong muốn mang lại chất lượng dịch vụ tốt nhất, uy tín nhất giành cho khách hàng, trở thành một công ty về dịch nhà hàng ăn uống bình dân dẫn đầu tại thành phố Hồ Chí Minh, đáp ứng và phục vụ tốt nhất mang đến những bữa ăn ngon và đảm bảo an toàn cho khách hàng.
Với đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp, nhiệt tình, cống hiến toàn bộ sự nghiệp của mình để hỗ trợ và tư vấn cho khách hàng với phương châm “ Khách hàng là trung tâm” tạo nên giá trị cốt lõi trong sự phát triển và thành công của công ty.
Chúng tôi đang tìm kiếm nhân sự có tiềm năng, tư duy sáng tạo và đam mê nghề nghiệp cùng hướng đến sự phát triển song phương bền vững. Tam Hợp với môi trường năng động, nhân viên trẻ nhiều đam mê, chuyên nghiệp luôn mở cửa chào đón các ứng viên tiềm năng.