Mô tả công việc
Responsibilities:
- Develop and execute culinary menu offerings that align with the restaurant's vision and concept.
- Manage and mentor kitchen staff, including recruitment, training, and scheduling.
- Oversee food preparation and cooking processes to ensure consistent quality and presentation.
- Monitor inventory levels, order supplies and manage stock to minimize waste and maximize efficiency.
- Ensure a safe and sanitary kitchen environment by adhering to food safety standards and regulations.
- Collaborate with management on budgeting, cost control, and pricing strategies.
- Stay updated on industry trends and continually innovate menu offerings.
- Handle kitchen-related emergencies and troubleshoot issues as they arise.
- Any other duties and responsibilities as assigned by Operation Manager.
Quyền lợi được hưởng
- Parking allowance, Meals at the restaurant, Tip & Service Charge
- Signing a labor contract, Paying social insurance, health insurance, unemployment insurance in full according to the law
- 12 days of leave per year
- Support for weddings, funerals, illnesses, etc.
- Other benefits according to the provisions of the Vietnamese Labor Law
- 20% discount when using services at Hylo's stores
Yêu cầu công việc
- Professional Culinary Training Certificate
- Proven experience of at least 3 years as a Head Chef, Executive Chef, or in a similar role within a high-volume, upscale hotpot restaurant environment
- In-depth knowledge of culinary techniques and trends, with a passion for creating and presenting exceptional dishes
- Candidate must have strong command of both Mandarin or English
- Priority to candidates who have worked in a Hotpot restaurant
- Carefully, honestly, high responsibility
- Must have basic PC-literacy
- Able to make reports, develop strategies,...
- Knowledge of inventory management would be an added advantage
- Understanding of food costing and budget management
- Excellent organizational, communication and leadership skills
- Flexibility to work evenings, weekends, and holidays as needed
- Personality: Cheerful, enthusiastic, responsible at work, has a long-term orientation to work with the restaurant
- 09:00 AM – 06:00 PM
- 02:00 PM – 11:00 PM
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên ứng tuyển theo các cách Nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua số điện thoại: 0898 725 963 (Nhi)
Công Ty Cổ Phần Tam Hợp Investment hoạt động trong lĩnh vực nhà hàng, dịch vụ ăn uống
Trong suốt quá trình hình thành và phát triển chúng tôi luôn mong muốn mang lại chất lượng dịch vụ tốt nhất, uy tín nhất giành cho khách hàng, trở thành một công ty về dịch nhà hàng ăn uống bình dân dẫn đầu tại thành phố Hồ Chí Minh, đáp ứng và phục vụ tốt nhất mang đến những bữa ăn ngon và đảm bảo an toàn cho khách hàng.
Với đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp, nhiệt tình, cống hiến toàn bộ sự nghiệp của mình để hỗ trợ và tư vấn cho khách hàng với phương châm “ Khách hàng là trung tâm” tạo nên giá trị cốt lõi trong sự phát triển và thành công của công ty.
Chúng tôi đang tìm kiếm nhân sự có tiềm năng, tư duy sáng tạo và đam mê nghề nghiệp cùng hướng đến sự phát triển song phương bền vững. Tam Hợp với môi trường năng động, nhân viên trẻ nhiều đam mê, chuyên nghiệp luôn mở cửa chào đón các ứng viên tiềm năng.