Mô tả công việc
• Oversee kitchen operations and maintain high culinary standards, ensure compliance with health and safety regulations (HACCP).
• Design and update menus featuring authentic Mediterranean dishes.
• Stay updated on culinary trends and incorporate new ideas into the menu.
• Monitor food preparation. Conduct regular tastings and adjust recipes as needed.
• Manage inventory, monitor food costs and optimize resource utilization.
• Interact with guests to take food orders, recommend special dishes, gather feedback and enhance their dining experience.
Quyền lợi được hưởng
- Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance.
- 24/24 Accident Insurance
- Bonus on Public Holidays
- Duty meal.
- Free uniform distribution and laundry.
- Free parking area for employees.
- Monthly service charge and periodic health check.
- Professional and friendly working environment.
- Training and development program.
Yêu cầu công việc
• At least has 5 years kitchen experience in 5 Star Hotel at Sous-Chef de Cuisine level or a minimum of 2 years as Chef De Cuisine.
• Require culinary expertise and passion for Mediterranean cuisine.
• Strong in inter-personality, leadership, and creative skills.
• Good command of English and a good communicator.
Yêu cầu hồ sơ
- Email: hrrecruitment.saigon(a cong)maihouse.com
- Scan QR code on poster
- Send directly at the hotel: No. 1 Ngo Thoi Nhiem Street, Vo Thi Sau Ward, District 3, HCMC
Công ty CP Bữa Ăn Trên Mây kinh doanh theo mô hình cloud kitchen, vận hành nhiều thương hiệu f&b trên nền tảng số, sử dụng chung hệ thống bếp vật lý.
Ngành nghề
Bán buôn đồ uống, bán buôn thực phẩm,bán lẻ đồ uống trong các cửa hàng chuyên doanh,bán lẻ thực phẩm trong các cửa hàng chuyên doanh,cung cấp dịch vụ ăn uống theo hợp đồng không thường xuyên với khách hàng (phục vụ tiệc, hội họp, đám cưới...), dịch vụ ăn uống khác,dịch vụ phục vụ đồ uống, nhà hàng và các dịch vụ ăn uống phục vụ lưu động