Mô tả công việc
• Experience with recipes and suggest new ingredients
• Provide training for kitchen staff
• Ensure food preparation process are in compliance with established store policies and procedures, attaining a high level of food quality
• Knowledgeable on food portioning, cooking methods, kitchen recipes, policies and procedures
• Upkeep the maintenance of the grill equipment, preparation area, kitchen equipment and food storage areas and ensure it is clean, sanitized and organized
• Monitor food stock and place orders.
• Ensure hygiene principles in all cooking areas are maintained.
• Able to use knives, hand tools, utensils, and equipment to portion, cut, slice, julienne, whip, beat, maintain holding temperature, chill, freeze or otherwise produce food for the dining room
• Oversee day-to-day culinary operations
• Coordinate food and kitchenware orders
• Check freshness and quality of ingredients
• Standardized recipes and plate presentations
• Work with management to create a memorable experience for guests
Quyền lợi được hưởng
QUYỀN LỢI
- Lương cơ bản theo năng lực (12 tháng xét duyệt tăng lương 1 lần; làm tốt được xét tăng lương trước thời hạn)
- Hỗ trợ: cơm trưa tại Công ty.
- Hỗ trợ: giữ xe tại công ty
- Chế độ thăm hỏi, hiếu hỉ, sinh nhật.
- Đầy đủ chế độ chính sách theo quy định.
Yêu cầu công việc
• Proven Japanese Grilling (Yakiniku) experience
• At least 5 years’ working experience as Chef (Assistant Chef will be preferred)
• Professional Fluency in English or Japanese (English preferred)
• Hours: 16:00 – 23:00
• Days: 6 days a week
• Age: 30 – 48
• Benefits: Increments based on performance
Yêu cầu hồ sơ
Yêu cầu hồ sơ:
1. Thư ứng tuyển
2.CCCD, Bằng cấp hoặc chứng chỉ liên quan.
CÁCH THỨC ỨNG TUYỂN:
OPUS SAIGON, 12 Phan Kế Bính, P.Đakao, Quận 1, TPHCM
Liên hệ qua số điện thoại:028 39117189
Công ty CP Bữa Ăn Trên Mây kinh doanh theo mô hình cloud kitchen, vận hành nhiều thương hiệu f&b trên nền tảng số, sử dụng chung hệ thống bếp vật lý.
Ngành nghề
Bán buôn đồ uống, bán buôn thực phẩm,bán lẻ đồ uống trong các cửa hàng chuyên doanh,bán lẻ thực phẩm trong các cửa hàng chuyên doanh,cung cấp dịch vụ ăn uống theo hợp đồng không thường xuyên với khách hàng (phục vụ tiệc, hội họp, đám cưới...), dịch vụ ăn uống khác,dịch vụ phục vụ đồ uống, nhà hàng và các dịch vụ ăn uống phục vụ lưu động