Việc làm CÔNG TY TNHH AUGUST TOEPFER VIỆT NAM

Cập nhật 17/03/2024 21:46
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH AUGUST TOEPFER VIỆT NAM
Category Supervisor/ R&D Supervisor (Fresh Food & Beverages)
CÔNG TY TNHH AUGUST TOEPFER VIỆT NAM
3 việc làm 1 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: 13 - 16 triệu
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 25/09/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/10/2024
Hình thức: Nhân viên chính thức
Kinh nghiệm: Trên 3 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Hồ Chí Minh

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Du Lịch
  • Phụ cấp
  • Đồng phục
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Nghỉ phép năm

Mô tả Công việc

Salary: 13,000,000 — 16,000,000 VNĐ

Location: 7-Eleven Innovation Kitchen

Team: FF&B

Application deadline: 13/09 — 31/10/2024

Job Description

Position Purpose:

- The Category Supervisor (CS) will aid the Senior Category Supervisor (SCS) in overseeing one or several product categories belonging to one of the three main groups: Ready-to-Eat, Counter Food, or Proprietary Beverage programs in the 7-Eleven Viet Nam convenience store system.

- As a CS at 7-Eleven, you will play a pivotal role in driving innovation, enhancing product offerings, and ensuring the continuous improvement of the company‘s offerings. Your expertise and leadership will contribute to the development of new products, optimization of existing ones, and the implementation of strategic initiatives that align with 7-Eleven‘s business goals, our customers’ discerning and diverse tastes and health requirements while meeting the strictest food safety standards and upholding the high 7-Eleven global brand benchmarks.

Primary job duties:

1. Product Development:

- Lead the conceptualization, design, and development of new products, ensuring they meet market demands and customer preferences.

- Oversee the entire product development lifecycle, from ideation to formulation, testing, and production scale-up.

- Collaborate with cross-functional teams including marketing, supply chain, and quality assurance to bring products to store successfully.

2. Collaboration and Partnerships:

- Collaborate with external partners, suppliers, and research institutions to leverage external expertise and resources.

- Identify opportunities for collaboration or strategic partnerships that can enhance Category capabilities and accelerate innovation.

3. Quality Control and Compliance:

- Ensure that all products developed meet the company‘s quality and safety standards, as well as regulatory requirements.

- Implement robust testing protocols and quality control measures to maintain product consistency and integrity.

4. Documentation and Reporting:

- Maintain accurate and comprehensive documentation of research methodologies, results, and project progress.

- Generate regular reports for senior management, providing insights into achievements, challenges, and future plans.

Yêu Cầu Công Việc

- Bachelor Degree in Food Nutrition, QA/QC, Business Administration, Culinary degree or equivalent certificate with a minimum of three (3) years of food service experience, culinary experience in F&B or RnD department or manufacturing companies of large corporations.

- In-depth knowledge of product development processes, including ideation, formulation, testing, and scale-up.

- Familiarity with regulatory requirements related to food and beverage products.

- Exceptional problem-solving skills and a demonstrated ability to innovate and bring new ideas to fruition.

- Ability to travel frequently to/from meetings and to various locations especially to partner’s production and staging facilities and on-site to stores in Viet Nam. Ability to travel and stay for periods of 1-4 weeks outside of VietNam at least once or twice a year.

- Good office computer skills, including data analysis skills, report

- Having systems thinking, experience building systems...

- Personal character: Agile, dynamic, flexible

- Fluent in spoken and written English is strongly encouraged.

Địa điểm làm việc

Hồ Chí Minh
Cobi Tower 2, 2-4 Đường Số 8, Tân Phú, Quận 7, Hồ Chí Minh

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
  • Lương: 13 Tr - 16 Tr VND
Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY TNHH AUGUST TOEPFER VIỆT NAM
CÔNG TY TNHH AUGUST TOEPFER VIỆT NAM Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Lô số T-24, Đường số 5, Khu công nghiệp Quốc tế Protrade, Xã An Tây, Thị xã Bến Cát

Được Thành Lập Vào Năm 2017, ATCO Việt Nam Là Cơ Sở Chế Biến Hạt Điều Hiện Đại Tọa Lạc Tại Tỉnh Bình Dương, Sản Xuất Nhân Điều Chất Lượng Cao Cho Khách Hàng Trên Toàn Thế Giới. ATCO Việt Nam Là Một Phần Của Hoạt Động Quốc Tế August Töpfer & Co. (GmbH & Co.) KG Có Trụ Sở Chính Tại Hamburg, Đức.

Triết lý của chúng tôi:

  • ATCO Việt Nam Yêu Cầu Chất Lượng Hàng Đầu Của Sản Phẩm Và Dịch Vụ Đi Kèm. Chúng Tôi Không Ngừng Nỗ Lực Phát Triển Và Tối Ưu Hóa Chúng. Chính Sự Nhất Quán Này Đã Định Hình Hình Ảnh Bản Thân Của Công Ty. Nó Cho Phép ATCO Việt Nam Luôn Đảm Bảo Cho Khách Hàng Chất Lượng Tốt Nhất Có Thể.
  • ATCO Việt Nam Tự Tin Rằng, Với Những Sản Phẩm Đáng Tin Cậy Và Dịch Vụ Chuyên Nghiệp, Khách Hàng Sẽ Hoàn Toàn Hài Lòng. Chúng Tôi Rất Mong Được Phục Vụ Bạn Với Tư Cách Là Khách Hàng Của Chúng Tôi.

Bạn làm việc tại CÔNG TY TNHH AUGUST TOEPFER VIỆT NAM? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo CÔNG TY TNHH AUGUST TOEPFER VIỆT NAM

CÔNG TY TNHH AUGUST TOEPFER VIỆT NAM

Click để đánh giá