Đăng nhập để tiếp tục
×
Thông tin tài khoản không đúng!
×
Ghi nhớ đăng nhập
Đăng nhập
Quên mật khẩu
Hoặc
Sử dụng tài khoản Google
Việc làm
Công ty
Lương
Nghề nghiệp
Tuyển sinh
Cẩm nang nghề nghiệp
Việc làm
Tìm việc làm
Việc làm Giáo dục
Review Công ty
Review công ty
Danh sách công ty
Top công ty
Lương
Nghề nghiệp
Danh sách nghề nghiệp
Cẩm nang nghề nghiệp
Đăng nhập
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
Hà Nội
200 - 500 nhân viên
https://minhkhanhlong.com/
Đã xác minh
Tổng quan
Tổng quan công ty
Mã số thuế
Ảnh
0
Đánh giá
8
Việc làm
8
Mức lương
0
Phỏng vấn
Mã số thuế
Theo dõi
Đánh giá
Việc làm THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
Chọn theo địa điểm
Tìm kiếm
Lọc kết quả tìm kiếm của bạn theo tên việc làm, địa điểm.
Tìm thấy
0
việc làm đang tuyển dụng
Tất cả
7 ngày gần đây
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
CHUYÊN VIÊN SOCIAL MEDIA
- Hết hạn
Hà Nội
10 - 18 triệu
Đăng
30+
ngày trước
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
CHUYÊN VIÊN VIDEO CREATOR
- Hết hạn
Hà Nội
10 - 18 triệu
Đăng
30+
ngày trước
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
NHÂN VIÊN QUẢN LÝ CHẤT LƯỢNG ( QC)
- Hết hạn
Hà Nội
8 - 11 triệu
Đăng
30+
ngày trước
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
NHÂN VIÊN TRỰC PAGE ( F&B)
- Hết hạn
Hà Nội
7 - 8.5 triệu
Đăng
30+
ngày trước
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
QUẢN LÝ NHÀ HÀNG BẾP HOA CUISINE
- Hết hạn
Hà Nội
Thỏa thuận
Đăng
30+
ngày trước
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
CONTENT MARKETING (F&B)
- Hết hạn
Hà Nội
10 - 15 triệu
Đăng
30+
ngày trước
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
CHUYÊN VIÊN TRUYỀN THÔNG NỘI BỘ
- Hết hạn
Hà Nội
Thỏa thuận
Đăng
30+
ngày trước
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
NHÂN VIÊN NHẬN HÀNG KHO THỰC PHẨM
- Hết hạn
Hà Nội
75 - 9 triệu
Đăng
30+
ngày trước
Assistant Outlet Manager/ Trợ Lý Quản Lý Nhà Hàng
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
8 việc làm
0 Lượt ứng tuyển
Lượt xem 1
Đăng nhập để Ứng tuyển
0 Lượt ứng tuyển
Lượt xem 1
Tweet
Facebook
Copy Link
Thông tin cơ bản
Mức lương:
Thỏa thuận
Chức vụ:
N/A
Ngày đăng tuyển:
03/07/2024
Hạn nộp hồ sơ:
10/08/2024
Hình thức:
Làm theo ca
Kinh nghiệm:
Không yêu cầu
Số lượng:
1
Giới tính:
Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Quản Lý Nhà Hàng
Ngành
Nhà hàng / Khách sạn
Địa điểm làm việc
- Huyện Điện Bàn - Quảng Nam
Mô tả công việc
Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with departmental standards and procedures.
Develop departmental standards and procedures to promote salesmanship, beverage creativity and profit
Communicates to his/her superior any difficulties, guest comments and other relevant information
Delivers daily briefings and attends other Food and Beverage meetings as scheduled
Delivers prepared training sessions in line with a departmental monthly calendar
Prepares for service by ensuring the department’s
Grooming is impeccable and in accordance with personal presentation standards
Equipment is clean
Equipment is sorted and stored
Glassware is polished
Requirements for special occasions are ready
Music is on
Lighting is on
Outlet is ready for service and guest comfort
Carries out effective service by ensuring all staff are aware of their role in
Greeting and seating guests
Explaining and up-selling daily beverage specials
Processing food orders accurately
Using trays and tray jacks effectively
Quickly taking food and beverage orders
Ensuring payment methods are handled accurately
Ensuring working areas are cleaned and re-set quickly
Ensuring the bar is clean
Regularly cleaning ashtrays
Conversing with Guests in relation to the food and beverage products
Carries out effective beverage service by ensuring
Beverages are up-sold and regularly replenished, abiding by responsible alcohol service regulations
Converse with Guests about wine, advising the types and styles of wine, taking wine orders and serving wine
Promoting and selling cocktails to guests
Making and presenting cocktails
Coffee and tea is served hot and in accordance with standard
Patron care standards are adhered to by ensuring
Guests are advised on alcoholic beverages
The strengths of alcohol is advised and guests are advised as to their effect
Compliance with legal provisions of local liquor codes
Level of intoxication of guests is assessed and appropriate action taken
Advise guest on the hotel’s policy of smoking
Monitor factors which interfere with the total experience of the guest
Cellar operations are carried out including
Correct use of refrigeration system
Operating the beer reticulation system
Adhering to stock control procedures
Take appropriate action to resolve guest complaints
Requisition bar items according to bar stocks
Ongoing training and coaching should be conducted to enhance the knowledge and skills of the staff.
Complete spillage report and submit to Food and Beverage manager at the Conclusion of each shift
Assist to promote entertainment.
Works with superior on manpower planning and management needs
Motivate and drive team productivity at all times and offer assistance to other outlets where possible and as requested.
Closely monitors outlet flow and proposes ideas to increase table turn over and overall outlet capability
Conduct regular check on the cleanliness
Report all the default area and equipment and follow up to fix the area.
Quyền lợi được hưởng
Competitive salary and benefit package
Learning and development within Radisson Hotels Group
Internal Careers Advancement
Company shuttle bus
Uniform & duty meals
Yêu cầu công việc
Minimum of 3 years experience as Food and Beverage management level in international brand hotel
Bachelor’s degree preferred
Experience managing to brand standards
Strong verbal and written communication skills
Strong negotiation skills
Yêu cầu hồ sơ
CV in English
Khu vực
Hà Nội
- Việc làm tại Hà Nội
Đăng nhập để Ứng tuyển
Báo cáo
Lựa chọn CV
×
hoặc
Kéo thả tệp CV vào đây.
Tối đa 10Mb
và loại tệp được phép là
(.doc, .docx, .xlsx, .pdf)
hoặc
Tải lên CV
Ghi chú
Ứng tuyển ngay
Bạn làm việc tại THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
★
★
★
★
★
Click để đánh giá
hoặc
Thêm Phỏng vấn
Công ty
Thực phẩm & Đồ uống
THỰC PHẨM MINH KHÁNH LONG
Việc làm