Việc làm KYO WATAMI

Cập nhật 12/12/2024 00:03
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Nhà Hàng Kyo Watami
Head Bartender (non-manager)
KYO WATAMI
19 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 10/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hai Bà Trưng - Hà Nội

Mô tả công việc

Objective

The Head Bartender will focus on creating innovative, high-quality cocktails and supervising the bar team to deliver an exceptional guest experience. This role emphasizes creativity, technical expertise, and the ability to train and guide bartenders while adhering to the luxury standards of the bar. The Head Bartender will report directly to the Bar Manager.

Key responsibilities

1. Cocktail Creativity & Innovation:

• Develop unique, visually stunning, and flavorful cocktails that align with the bar’s luxury concept.

• Collaborate with the Bar Manager to ensure the cocktail menu pairs seamlessly with the overall beverage offerings, including wine, sake, and spirits.

• Experiment with ingredients and techniques to keep the menu fresh and trend-forward.

2. Quality Assurance:

• Maintain consistency in the quality, taste, and presentation of all beverages served.

• Oversee mise en place and ensure that ingredients and tools are prepared to deliver seamless service.

• Uphold the highest standards of hygiene and cleanliness at the bar station.

3. Team Supervision & Training:

• Guide and train bartenders in cocktail-making techniques, presentation, and luxury service etiquette.

• Provide constructive feedback to ensure team improvement and skill development.

• Foster a collaborative and creative atmosphere within the bar team.

4. Bar Setup & Support:

• Assist the Bar Manager in setting up bar stations for efficient operations during shifts.

• Ensure that stock levels of spirits, garnishes, and other ingredients are maintained.

• Conduct routine checks of bar tools and equipment to ensure functionality and upkeep.

5. Guest Engagement:

• Actively engage with guests to enhance their bar experience through storytelling and education about the cocktails and beverages served.

• Assist with special events or guest experiences that involve the bar team, such as cocktail tastings or workshops.

• Line report: Bar Manager

• Internal Relationship: all departments, Owner.

• External Relationship: Vendors, suppliers, and clientele.

Quyền lợi được hưởng

- Income: Competitive, negotiable based on capability

- Statutory Social Insurance

- Service Charge + 13-monthly salary

- Annual travel, gratitude party, gifts on birthdays, holidays,...

- Structured Learning and Development Program.

Yêu cầu công việc

A Knowledge & Experience 30%

1 Proven track record working in popular cocktail bars in Vietnam, with 2+ years of experience. 15%

2 Strong understanding of mixology techniques, flavor profiles, and ingredients. Excellent knowledge of spirits, liquors, and beverage trends. 10%

3 Certificate/Diploma in Hospitality business or Bartending in accredited school 5%

B Technical Skill 40%

1 Expertise in crafting cocktails, mocktails, and beverages with high precision. 15%

2 Familiarity with bar tools and techniques for crafting signature drinks. 15%

3 English Professional Proficiency 5%

4 Great proficiency in POS, inventory management systems. 5%

C Core Competencies 30%

1 Creativity: Ability to design standout, innovative cocktails. 10%

2 Quality Guest Service: Exceptional interpersonal skills to engage and handling customer request. 10%

3 Presentation and Training: Proven ability to conduct presentation and engaging with Guest/Colleagues. 10%

Total 100%

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp hồ sơ ứng tuyển trên Hoteljob.vn . 
Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
259 Điện Biên Phủ, P7, Quận 3

Công ty Liên doanh giữa SonKim Retail và tập đoàn Watami thành lập ngày 02/10/2018 để thanh lập Nhà hàng Kyo Watami Lĩnh vực hoạt động: Nhà hàng ăn uống.

  • Bếp trung tâm: 11 địa điểm tại Nhật Bản, 1 địa điểm tại Hồng Kông. 

  • Kinh doanh giao suất ăn tận nhà:   cung cấp 220 nghìn hộp cơm nấu chín giao mỗi ngày cho 510 văn phòng kinh doanh.

  • Kinh doanh nhà hàng: 17 thương hiệu, hơn 500 nhà hàng tại Nhật Bản và 9 thành phố Châu Á.

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  • 1984: Tập đoàn được thành lập và hoạt động trong lĩnh vực Dịch vụ ăn uống.

  • 2000: Được niêm yết tại Sở giao dịch chứng khoán Tokyo.

  • 2002: Bắt đầu kinh doanh nông nghiệp hữu cơ.

Mission

  • Kinh doanh năng lượng: Tập đoàn Watami, với mục tiêu tạo ra một xã hội tái chế bền vững, đang nỗ lực giảm tác động đến môi trường và với tư cách là một doanh nghiệp năng lượng tái tạo, phát triển, xây dựng và quản lý vận hành các cơ sở sản xuất điện gió.

Bạn làm việc tại KYO WATAMI? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo KYO WATAMI

KYO WATAMI

Click để đánh giá