Mô tả công việc
- Responsible for ensuring every employee is working effectively and efficiently improving employee morale and employee relations
- Leading and managing the quality/quantity of items produced by the Pastry department, coordinating the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Supervising and managing employees
- Advocating sound financial/business decision making
- Oversee all cooking operations, including methods of preparation, portion control, monitoring timeliness of food delivery and garnishing
- Oversee the monitoring of weekly sales and adjusts prep production levels ensuring all food products are ordered to par levels and can make adjustments according to business volumes
- Open and close work area at scheduled times, ensuring full preparation for operation/function
- To lead and manage the quality of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Lead and manage the quality and quantity of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Supervise preparation, quality and quantity of all baked items
Quyền lợi được hưởng
- 2 months of probation with full salary & service charge.
- Team building activities.
- Annual Summer Outing/Health checkup
- Accident insurance 24/24
- Attractive Medical package
- Uniform, Laundry service is provided by Hotel
- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria
- International working environment and friendly teammates.
- Other benefits according to Company's policy.
Yêu cầu công việc
1. At least 3 years’ experience as a sous chef or Asst. Pastry Chef in a related cuisine in high volume five-star hotels.
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
5. Experience in high volume operation and menu composition.
6. Excellent management and leadership skills
7. Good training and coaching skills
8. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
Yêu cầu hồ sơ
Tập đoàn Giáo dục KinderWorld đã cung cấp nền giáo dục quốc tế chất lượng cao ở châu Á từ năm 1986. Được thành lập tại Singapore vào năm 1986 và bắt đầu hoạt động tại Việt Nam vào năm 2000, KinderWorld đã được công nhận rộng rãi tại Việt Nam trong 14 năm qua nhờ hoạt động thành công và mạng lưới giáo dục toàn quốc. hệ thống trường học quốc tế mang thương hiệu KinderWorld International Kindergarten và Singapore International School tại 5 thành phố lớn gồm Hà Nội, TP.HCM, Đà Nẵng, Bình Dương và Vũng Tàu. Trường Cao đẳng Quốc tế Pegasus, một đơn vị đào tạo của Tập đoàn Giáo dục KinderWorld được thành lập vào năm 2011 như một phần trong kế hoạch toàn cầu nhằm cung cấp các lộ trình giáo dục đại học và giáo dục nâng cao cho học sinh sau bậc Trung học. Trường Cao đẳng Quốc tế Pegasus cung cấp các chương trình đào tạo dựa trên năng lực về Khách sạn, Du lịch và Nấu ăn Thương mại, Kinh doanh và Thương mại, Công nghệ thông tin và Truyền thông, Tiếng Anh và Giáo dục Mầm non.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 1986
Mission
- Trường Cao đẳng Quốc tế Pegasus, một đơn vị đào tạo của Tập đoàn Giáo dục KinderWorld được thành lập vào năm 2011 như một phần trong kế hoạch toàn cầu nhằm cung cấp các lộ trình giáo dục đại học và giáo dục nâng cao cho học sinh sau bậc Trung học. Trường Cao đẳng Quốc tế Pegasus cung cấp các chương trình đào tạo dựa trên năng lực về Khách sạn, Du lịch và Nấu ăn Thương mại, Kinh doanh và Thương mại, Công nghệ thông tin và Truyền thông, Tiếng Anh và Giáo dục Mầm non.