Mô tả công việc
- Direct, train and monitor performance of line Cooks and Commis
- Maintain organization, cleanliness and sanitation of work areas and equipment
- To observe all Food Hygiene and Health and Safety policy
- To be aware of current food trends with regard to presentation and style and help with new menu ideas and menu design
- To ensure that all completed jobs are fully checked off before it leaves the unit
- To work closely with Sous Chef and Executive Sous Chef and other chefs at each event to ensure that the function runs smoothly
Quyền lợi được hưởng
Candidates will be provided with job details during interview
Yêu cầu công việc
- Good communication in English is a plus.
- Minimum 01 year experience in relevant positions
- Initiative, courteous, hardworking and attentive to details
Yêu cầu hồ sơ
SẢNH TIỆC CB DIAMOND PALACE
Vẻ sang trọng và tinh tế thuộc về phong cách tân cổ điển, thể hiện qua các chi tiết kiến trúc, các khung kim loại uốn cong sáng bóng, tương tự phong cách của những công trình nhà ga, tháp đồng hồ, hay dinh thự Châu Âu cận đại – vốn luôn là chất định tính đặc trưng tạo nên phong cách của CB Diamond Palace.