Mô tả công việc
Calculate figures for food inventories, orders, and costs. Maintain clear and organized records to ensure all reports and invoices are filed and stored properly. Post invoices using computer programs. Conduct inventory audits to determine inventory levels and needs. Complete requisition forms for inventory and supplies. Notify manager/supervisor of low stock levels. Verify and track received inventory and complete inventory reports and logs. Reconcile shipping invoices and receiving reports to ensure count accuracy. Receive, unload, and process deliveries. Refuse acceptance of damaged, unacceptable, or incorrect items. Troubleshoot vendor delivery issues and oversee return process. Adhere to food safety and handling policies and procedures across all food-related areas. Monitor PAR levels for all food items to ensure proper levels.
Report accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications. Follow all company policies and procedures; ensure uniform and personal appearance are clean and professional; maintain confidentiality of proprietary information; protect company assets. Speak with others using clear and professional language; prepare and review written documents accurately and completely; answer telephones using appropriate etiquette. Develop and maintain positive working relationships with others; support team to reach common goals; listen and respond appropriately to the concerns of other employees. Comply with quality assurance expectations and standards. Read and visually verify information in a variety of formats (e.g., small print). Visually inspect tools, equipment, or machines (e.g., to identify defects). Enter and locate work-related information using computers and/or point of sale systems. Stand, sit, or walk for an extended period of time or for an entire work shift. Move, lift, carry, push, pull, and place objects weighing less than or equal to 50 pounds without assistance. Move through narrow, confined, or elevated spaces. Move over sloping, uneven, or slippery surfaces. Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping. Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive remuneration package
- Opportunity to work at one of the biggest hotel groups in the world
- International and professional but friendly 5-star working environment.
- Delicious and nutritious meal at Hotel Associate restaurant.
- Uniform provided by Hotel.
- Food and Beverage discount at Hotel restaurant.
- Social Insurance and Accident Insurance as per law
- Other benefits following Hotel policy & Vietnam labor law
Yêu cầu công việc
- Education: University/College degree in Finance, Commerce or hospitality/ tourism management
- Progressive experience in Purchasing operations in a 5 star luxury property
- Highly developed analytical and problem solving skills with high regard for detail and accuracy, administrative and interpersonal skills are a must.
Yêu cầu hồ sơ
Viện Dầu khí Việt Nam (Vietnam Petroleum Institute - VPI) được thành lập ngày 22/5/1978, trụ sở đặt tại khu trại lính cũ của Pháp có tên Nhà Thành, Hưng Yên. Phân Viện phía Nam của Viện được lập vào năm 1982.
Năm 1988 cơ sở chính của Viện Dầu Khí từ Hưng Yên chuyển về Yên Hòa, Hà Nội.
Trong 40 năm qua, Viện đã phát triển nghiên cứu với 8 trung tâm chuyên ngành: Tìm kiếm, Thăm dò và Khai thác; Phân tích Thí nghiệm; Ứng dụng và Chuyển giao Công nghệ; Chế biến; An toàn, Môi trường; Kinh tế, Quản lý; Đào tạo & Thông tin Dầu khí; và Lưu trữ Dầu khí.
Các kết quả nghiên cứu khoa học của Viện là cơ sở khoa học cho việc hoạch định chính sách, chiến lược, quyết định của Tập đoàn Dầu khí Việt Nam (PVN) và tư vấn cho Nhà nước trong các hoạt động tìm kiếm, thăm dò, khai thác, vận chuyển, tàng trữ, chế biến, an toàn môi trường và kinh tế quản lý dầu khí…
Review Viện Dầu khí Việt Nam
Môi trường làm việc tốt (GL)
Nhà nghiên cứu
Công ty đáng để làm việc