Mainly focus on liquid seasoning technology (Working in environment with odors from fermentation products (soybean, rice, vinegar). Execute the following assigned tasks via obtaining the cooperation of others. Other roles & responsibilities may be assigned additionally:
1. CP test:
• Prepare CP test plan & master plan based on technical standards and reports from related unit/section.
• Work with related sections to conduct CP test and evaluate test process such as methods and parameters (process flow, layout, site, machine mechanism and machine model).
• Collect data and prepare reports after CP test for approval, adopt Quality Assessment in particular case if needed.
2. Technical issues:
• Study and propose new solutions including machine, equipment, instrument, methods to solve technical issues in production process.
• Support production in related projects such as installing new equipment, instrument or changing production process.
• Transfer new machine, technology to production units after evaluating.Job Requirements
- From 22 to 26 years old;
- Bachelor's Degree in Biology, Food Science or other related technology fields;
- Be proficient in English (4 skills) and Microsoft Office;
- Have strong knowledge in fermentation technology;
- Have general knowledge of fermentation process for vinegar and soy sauce;
- Have strong skills in calculation, numerical analysis, and data;
- Have proactive learning attitude, effective communication, logical thinking & cooperation skill.
* Only suitable candidates will be contacted.
* LET'S EXPLORE INTERESTING ASPECTS ABOUT AJINOMOTO VIETNAM FROM TODAY!
- Experience the virtual visit to the Ajinomoto Vietnam factory at: protectedinfo/AVN_thamquannhamay
- Discover more about us at:
Facebook: www.facebook.com/AjinomotoVNCareers
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ajinomoto-vietnam/
Website: www.ajinomoto.com.vnThưởng
Interesting bonus scheme
Đào tạo
Training opportunities all year round
Cơ hội du lịch
Team building or annual trip with company
Thành lập từ năm 1991, Công ty Ajinomoto Việt Nam có 100% vốn đầu tư nước ngoài và là thành viên của tập đoàn Ajinomoto Nhật Bản. Với sứ mạng đóng góp cho sức khỏe và cuộc sống hạnh phúc của người Việt, Công ty Ajinomoto Việt Nam luôn cố gắng mang đến cho người tiêu dùng Việt Nam những sản phẩm có chất lượng và tính an toàn cao.
Tất cả nhân viên của Công ty Ajinomoto Việt Nam dù đang đảm nhận công việc gì đều là tài sản quý giá nhất mà Công ty Ajinomoto đang sở hữu.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 1991
Mission
- Tăng cường động viên người lao động trong công việc hàng ngày và đóng góp cho Công ty bằng việc xây dựng một hệ thống quản lý nguồn nhân lực minh bạch.
- Chi trả công bằng cho các nỗ lực của người lao động.
Review Ajinomoto
Trả lương thấp hơn thị trường! Nhiều khoản phí không cần thiết và thiếu sự công nhận trong công việc (Indeed)
Quản lý khá ổn nhưng một số quản lý là những người quản lý vi mô, đặc biệt là những người có thâm niên. Môi trường làm việc thì tạm ổn, văn phòng thì nhỏ (Indeed)
Sếp VN rất tệ, cv chẳng liên quan đến ngành học (RW)