Mô tả công việc
• Oversee kitchen operations and maintain high culinary standards, ensure compliance with health and safety regulations (HACCP).
• Design and update menus featuring authentic Mediterranean dishes.
• Stay updated on culinary trends and incorporate new ideas into the menu.
• Monitor food preparation. Conduct regular tastings and adjust recipes as needed.
• Manage inventory, monitor food costs and optimize resource utilization.
• Interact with guests to take food orders, recommend special dishes, gather feedback and enhance their dining experience.
Quyền lợi được hưởng
- Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance.
- 24/24 Accident Insurance
- Bonus on Public Holidays
- Duty meal.
- Free uniform distribution and laundry.
- Free parking area for employees.
- Monthly service charge and periodic health check.
- Professional and friendly working environment.
- Training and development program.
Yêu cầu công việc
• At least has 5 years kitchen experience in 5 Star Hotel at Sous-Chef de Cuisine level or a minimum of 2 years as Chef De Cuisine.
• Require culinary expertise and passion for Mediterranean cuisine.
• Strong in inter-personality, leadership, and creative skills.
• Good command of English and a good communicator.
Yêu cầu hồ sơ
- Email: hrrecruitment.saigon(a cong)maihouse.com
- Scan QR code on poster
- Send directly at the hotel: No. 1 Ngo Thoi Nhiem Street, Vo Thi Sau Ward, District 3, HCMC
Công Ty Cổ Phần Ẩm Thực Chảo Đỏ (Red Wok) tiền thân là công ty Gói và Cuốn được thành lập từ năm 2006, và là công ty tiên phong kinh doanh về chuỗi nhà hàng món Việt. Tháng 6 năm 2017, công ty Gói và Cuốn chính thức đổi tên thành công ty Cổ phần Ẩm thực Chảo Đỏ (Red Wok). Hiện nay, Red Wok sở hữu các thương hiệu: Wrap&Roll, Lẩu Bò Sài Gòn, Quán Ụt Ụt, BiaCraft và là một trong những doanh nghiệp tiêu biểu đại diện cho nền Ẩm thực Việt Nam.