Ẩm thực Bình An

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Ẩm thực Bình An

Marketing/ Truyền thông
Hành chính
Tài chính - Kế toán
Dịch vụ khách hàng
Nghệ thuật - Thiết kế
Quản lý sản phẩm & dự án
Buôn bán/ Kinh doanh
Kỹ thuật

Việc làm Ẩm thực Bình An

Cập nhật 12/12/2024 21:15
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ VÀ DỊCH VỤ ẨM THỰC BÌNH AN
Operations Manager
Ẩm thực Bình An
93 việc làm 14 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Quản lý
Ngày đăng tuyển: 06/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/12/2024
Hình thức: Nhân viên chính thức
Kinh nghiệm: 5 - 7 năm
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Hà Nội

Phúc lợi

  • Laptop
  • Chế độ bảo hiểm
  • Du Lịch
  • Chế độ thưởng
  • Chăm sóc sức khỏe
  • Đào tạo
  • Tăng lương
  • Công tác phí
  • Nghỉ phép năm

Mô tả Công việc

The Operations Manager will be in charge of the performance of Operations in both cost and service aspects. This position will be in charge of delivering below but not limited other tasks be assigned by line manager and BOD.

I/ Service management (contribution 60% - KPI: 98%)

· Managing the biological processing into LIS system on committed timing at the best condition, all information must be correct, and enclosed documents are proper and accurate.

· Collaborate with related department (Logistics, Sales, IT, Medical, Laboratory…) to ensure the sample status, TAT be strictly followed up as per service commitment and other interdepartmental processes be aligned and applied correctly.

· Manage the blood extraction service on field and at office (both in-house and outsource resource) at the best service level (98%)

· Manage service of return physical result to customer / account on time and in perfect condition

· Structure and maintain operations data for the daily perf supervision, complete assigned report/ dashboard timely and accuracy.

· Efficient using tool / system in operations and guiding team the new applications

· Comply the ISO, company and law regulations and fully apply on operations of OPS team

II/ Cost management (contribution 35% - KPI: 98%)

· Managing the OPEX be approved by line manager in the year.

· Monthly review, report and have deep insight on the fluctuation

· Planning and action for the optimizing with alignment with line manager

III/ People management (contribution 5% - KPI: 100%)

· Build up and develop potential talent in teams

· Creating working environment in teams in line with GS core values

· Transparent, guiding and supporting team to achieve the target in term of service and cost.

Yêu Cầu Công Việc

●      Education: Bachelor’s degree in Operations Management, Laboratory Sciences, or a related field; relevant certifications or advanced degrees preferred.

●      Experience: 5+ years in an operations role within a medical laboratory or healthcare setting, with demonstrated success in implementing and upholding established processes.

-      Leadership: Strong ability to oversee, guide, and support teams in executing high-quality, efficient processes.

-     Compliance and Quality Management: Familiarity with quality control standards and regulatory compliance in a medical laboratory context.

-     Communication and Coordination: Effective skills in cross-functional communication and stakeholder management.

Địa điểm làm việc

Hà Nội
214 Hào Nam, Cát Linh, Đống Đa, Hà Nội

Thông tin khác

  • Bằng cấp: Đại học
  • Độ tuổi: 35 - 42
  • Lương: Cạnh tranh
Khu vực
Báo cáo

CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ VÀ DỊCH VỤ ẨM THỰC BÌNH AN
Ẩm thực Bình An Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:

FOOD BÌNH AN bắt đầu với vai trò là nhà phân phối các sản phẩm thịt và thuỷ sản đông lạnh tại Nghệ An vào ngày 22/09/2015. Với gần 7 năm không ngừng nỗ lực nâng cao chất lượng phục vụ và mở rộng thị trường, đến nay, FOOD BÌNH AN đã trở thành công ty phân phối thực phẩm đông lạnh uy tín không chỉ tại thị trường miền Trung mà còn mở rộng phục vụ trên khắp cả nước. Bên cạnh đó, FOOD BÌNH AN hướng đến mục tiêu phát triển toàn diện hệ sinh thái thực phẩm sạch “Từ nông trại đến bàn ăn” (farm to fork), đảm bảo phát triển bền vững các nguồn tài nguyên theo tiêu chuẩn Liên Hiệp Quốc.

Bạn làm việc tại Ẩm thực Bình An? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Ẩm thực Bình An

Ẩm thực Bình An

Click để đánh giá