Mô tả công việc
Main responsibilities:
- Supervise kitchen operations, ensuring all dishes meet Halal standards.
- Create menus that cater to Muslim guests and dietary requirements.
- Train and manage kitchen staff to ensure high standards of quality and compliance with Halal regulations.
- Oversee ingredient management, ensuring all products meet Halal standards, and manage inventory.
- Ensure food safety and hygiene in line with international and Islamic regulations.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive Service charge & Salary
- Shared accommodation based on availability (applied for non Danang residents)
- Accidental insurance (24/24) and Social insurance
- 02 days off per week
- Provided uniform, Duty meal and Transportation
- Opportunities for full time positions at InterContinental Danang or other IHG properties
Yêu cầu công việc
Main requirements:
- Halal certification with at least 3 years of experience as a Sous Chef or similar/ higher position.
- Solid knowledge in Halal menu design.
- Strong leadership skills, the ability to train staff, and a solid understanding of Halal standards.
- Experience in 5-star hotels, resorts, or fine dining preferred.
- Excellent organizational skills and ability to perform under pressure.
- Prefer to have working experience in CIS/GCC countries.
Yêu cầu hồ sơ
Ẩm thực là con đường ngắn nhất để kết nối và trải nghiệm văn hóa. Với mong muốn không chỉ nâng tầm mà còn đem ẩm thực Việt đi khắp năm châu bốn bể.
Đó là lí do Công ty Cổ Phần P.A.C.C được thành lập. Và hành trình ấy chắc chắn sẽ rất thú vị và đầy tự hào khi chúng ta đi cùng nhau.
Hãy mơ một giấc mơ lớn và sự nỗ lực sẽ tạo nên sự kỳ kiệu.
SỨ MỆNH
Xây dựng một tổ chức tuyệt vời, nơi mà mọi người đối xử với nhau bằng sự tôn trọng và tự trọng
Xây dựng những dự án ẩm thực nhằm nâng tầm ẩm thực Việt Nam & vươn xa thế giới
Phát triển doanh nghiệp bền vững bằng những hoạt động hỗ trợ phát triển cộng đồng và môi trường những nơi chúng ta phát triển
Nhận thức được rằng lợi nhuận là yếu tố quan trọng mang đến thành công trong tương lai của chúng ta.
TẦM NHÌN
Nâng tầm và mang ẩm thực Việt ra thế giới