Mô tả công việc
- Prepare food consistently to the level required by the Sous Chef and the Restaurant’ standard.
- Complete all storage, stock rotation and cleaning tasks for the section to the required standard within the given time.
- Maintain the correct level of stock as set down by the Chef and minimize wastage of any sort.
- Accurately and calmly give instructions to kitchen helpers during service and assist if necessary in the completion of the instructions.
- Maintain and work carefully with any personal or kitchen equipment and minimize breakages.
- Comply with statutory and legal requirements for fire, health and safety, hygiene, licensing and employment and to ensure team members similarly comply.
- Be responsible for rostering, shift management and problem solving when Sous Chef is not on duty.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Incentives bonus
- Meal Allowance
- Parking allowance
Yêu cầu công việc
- Required language(s): English
- At least 2 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
- Preferably Senior Staff/Team Leader/Supervisors specializing in Food/Beverage/Restaurant Service or equivalent.
- Full-Time position(s) available.
- Flexible working time
- Working address
1. 19 Lê Thánh Tôn, P. Bến Nghé, Quận 1 , TP. HCM
2. 24 Thảo Điền, P. Thảo Điền, Quận 2, TP.HCM
3. Crescent Mall, 101 Tôn Dật Tiên, Quận 7, TP.HCM
Yêu cầu hồ sơ
Send your resume by Hoteljob.vn
If you have any questions or concerns, please contact 028 3822 6838 (HR Department)
Ẩm thực là con đường ngắn nhất để kết nối và trải nghiệm văn hóa. Với mong muốn không chỉ nâng tầm mà còn đem ẩm thực Việt đi khắp năm châu bốn bể.
Đó là lí do Công ty Cổ Phần P.A.C.C được thành lập. Và hành trình ấy chắc chắn sẽ rất thú vị và đầy tự hào khi chúng ta đi cùng nhau.
Hãy mơ một giấc mơ lớn và sự nỗ lực sẽ tạo nên sự kỳ kiệu.
SỨ MỆNH
Xây dựng một tổ chức tuyệt vời, nơi mà mọi người đối xử với nhau bằng sự tôn trọng và tự trọng
Xây dựng những dự án ẩm thực nhằm nâng tầm ẩm thực Việt Nam & vươn xa thế giới
Phát triển doanh nghiệp bền vững bằng những hoạt động hỗ trợ phát triển cộng đồng và môi trường những nơi chúng ta phát triển
Nhận thức được rằng lợi nhuận là yếu tố quan trọng mang đến thành công trong tương lai của chúng ta.
TẦM NHÌN
Nâng tầm và mang ẩm thực Việt ra thế giới