Việc làm Đặng Gia Group

Cập nhật 11/12/2024 12:52
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty TNHH Đặng Gia Group
Chef de Cuisine - Commissary/ Bếp Trưởng Bếp Sơ Chế
Đặng Gia Group
12 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 29/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

• Direct/Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers

• Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues

• Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect

• Drive a great working environment for teams to thrive - linking up departments to create sense of one team

• Promote teamwork and quality service through daily communication and coordination with other departments

• Help create the department’s annual budget and the setting of departmental goals

• Monitor budget and control expenses with a focus on food, and labour costs….

• Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage.

• Diligence in prevention of wastage

• Control quality of received product in receiving area

• Ensure portion control process follow recipe and minimized wastage

• Liaise with the Stewarding Manager in order to ensure high standards of cleanliness are maintained in all areas of the kitchen, such as machinery, small Kitchen equipment, floors and fridges.

• Have a complete understanding of, and adhere to the Culinary standards relating to recipes, preparation methods and plating standards in the banquet

• Maximize motivation, morale and consistently maintain discipline and discipline related documentation following hotel guidelines and local legislation.

• Report accidents and sickness in the log Book and to report any such incidents immediately to the Executive Sous Chef-Executive Chef, with clear and concise updates if required, and follow up completed

• Attends meetings and briefings as instructed by the Executive Sous Chef, Executive Chef and clearly and concisely disseminates relevant information to related teams, in a timely manner

• Inform and keep the Executive Chef up-to-date on challenges and irregularities and recommend courses of action

Quyền lợi được hưởng

Competitive salary

Service charge

Social Insurance as law

Bao Viet Health insurance for personal and family

24/7 Accident Insurance

Relocation assistance

Rest & Relaxation Allowance

Repatriation allowance

Home Leave allowance

Housing, uniform, meal, and transportation are provided by the resort

Gym room

Yêu cầu công việc

1. Education:

Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

2. Service years in the field :

10 years minimum in five star hotel or fine dining restaurant.

3. Service years in supervisor/manager level:

2 Years previous experience in same position

4. Knowledge and skills:

Must be able to read and write to facilitate the communication process

Computer and Microsoft Office skills

Solid communication & training skills

Menu compilation skills

Having knowledge about food safety and hygiene

Food cost of the banquet kitchen

Budget of the banquet kitchen

Competitor / best practice knowledge

Working with multi-cultural teams

Be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms

Maintain high standards of personal hygiene at all times

Demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment

Ensure that full uniform is worn at all times

Support and adhere to the equal opportunities policy of the company

5. Language:

Good comprehension of the English language

6. Preferred (if required)

Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients, owning company representatives, suppliers, competitors and other members of the local community

Yêu cầu hồ sơ

English CV

Certificate related job applied

Hotline: 091 906 5846 - 091 909 6325 (Human Resources Department)

Khu vực
Báo cáo

Công Ty TNHH Đặng Gia Group
Đặng Gia Group Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
261 Phan Xích Long, Phường 2, Quận Phú Nhuận Hồ Chí Minh, Việt Nam

Công ty TNHH Đặng Gia Group - Hệ thống Nhà hàng Nhật Bản Sushi Haru là một doanh nghiệp hoạt động trong lĩnh vực kinh doanh Dịch vụ Nhà hàng (F&B). Trải qua hơn 6 năm gắn bó với thị trường Việt Nam, Chúng tôi luôn tự hào vì những giá trị thiết thực trong từng bữa ăn được phục vụ cho Quý khách hàng không chỉ bởi sự chất lượng, tỉ mỉ trong từng món ăn mà còn là bởi tinh thần phục vụ tận tâm của từng nhân viên Haru. Với tầm nhìn và sứ mệnh nâng tầm trải nghiệm ẩm thực của người Việt và mang Văn hóa Ẩm thực của Nhật Bản đến gần hơn với người tiêu dùng tại đây. Sushi Haru luôn không ngừng hoàn thiện chính mình và luôn mong muốn được đóng góp thêm vào sự lựa chọn tuyệt vời cho mỗi bữa ăn của người Việt. 

Chính sách bảo hiểm

  • Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
  • Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7

Các hoạt động ngoại khóa

  • Du lịch hàng năm 
  • Team building theo quý 
  • Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
  • Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..

Lịch sử thành lập

  •  Công ty được thành lập năm 2017

Mission

  • Với tầm nhìn và sứ mệnh nâng tầm trải nghiệm ẩm thực của người Việt và mang Văn hóa Ẩm thực của Nhật Bản đến gần hơn với người tiêu dùng tại đây. Sushi Haru luôn không ngừng hoàn thiện chính mình và luôn mong muốn được đóng góp thêm vào sự lựa chọn tuyệt vời cho mỗi bữa ăn của người Việt. 

Những nghề phổ biến tại Đặng Gia Group

Bạn làm việc tại Đặng Gia Group? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Đặng Gia Group

Đặng Gia Group

Click để đánh giá