Mô tả công việc
• Function as the Production Manager for the Pastry Kitchen
• Manage and prepare shift operations and ensure compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.
• Perform all duties of kitchen associates as required.
• Recognize superior quality products, presentations and flavor.
• Maintain food preparation handling and correct storage standards.
• Maintain purchasing, receiving and food storage standards.
• Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard
• Calculate accurate theoretical and weighted food costs.
• Follow proper handling and right temperature of all food products.
• Know and implement Hygiene and Safety Standards.
• Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.
• Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
• Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs
• Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
• Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.
• Develop and implement Manager, Supervisor & Associate training plans on a quarterly basis in conjunction with Human Resources Department.
• Participate in training the Restaurant and Catering associates on menu items including ingredients, preparation methods, seasoning and unique tastes.
• Interact with guests/customers, community, Company representatives, vendors and local education systems as needed.
• Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
• Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.
• Perform any other duties as assigned.
Quyền lợi được hưởng
- Professional and multicultural working environment
- Good and competitive HR benefits (Additional insurance, staff housing, daily shuttle bus Danang - Hoiana, duty meal, ...)
- Big-scale project in central Vietnam
- Career Development Opportunity
Yêu cầu công việc
- Certification as required to comply with culinary Education preferred
- 2+ years previous experience in same position at five star hotel
- Computer and Microsoft office skill
- Solid communication and training skill
- Menu compilation skill
- Extensive knowledge of food handling and sanitation standards
- The ability to work with multicultural team
- The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
- An appreciation for the people you work with
- Excellent communication skills
- An eye for detail and solving challenges
- Strong leadership skills
- Must be able to multi-task.
Yêu cầu hồ sơ
Good Eats và LAGOM tìm người đồng hành. Nếu yêu thích môi trường làm việc cởi mở, thoải mái, các món ăn sáng tạo trong lành, bánh ngọt xu hướng hiện đại, đồ uống tươi mát. Các bạn tham gia team chúng mình nhé.
Nhà hàng của chúng tôi không chỉ là nơi để ăn – mà còn là nơi tôn vinh đồ ăn ngon và sức khỏe tốt. Với tên gọi của chúng tôi như một lời tri ân đến chất lượng nguyên liệu và sự thích thú của bữa ăn, chúng tôi nỗ lực mang đến cho khách hàng “món ăn ngon” theo đúng nghĩa đen của từ này. Cho dù bạn là người ăn chay, người sành ăn có ý thức về sức khỏe hay chỉ đơn giản là người đánh giá cao hương vị tuyệt vời, bạn sẽ tìm thấy thứ gì đó để yêu thích và thưởng thức.
Tại Good Eats , chúng tôi tin rằng món ăn ngon nhất bắt đầu từ những nguyên liệu tốt nhất. Đó là lý do tại sao chúng tôi chỉ tìm nguồn nguyên liệu tươi ngon và lành mạnh nhất để tạo ra những món ăn ngon của mình.