Việc làm Suất ăn hàng không Việt Nam

Cập nhật 25/10/2024 11:12
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Công ty TNHH MTV Suất ăn hàng không Việt Nam
Demi Chef de Partie (Hot Kitchen) (Sailing Club Beach Club)
Suất ăn hàng không Việt Nam
19 việc làm 3 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 07/10/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/11/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Phú Quốc - Kiên Giang

Mô tả công việc

- Ensure the quality of food served in all food outlets, including the employee restaurant, is of the highest standard possible appropriate to that area.

- Assist in training within your department and to attend training sessions when requested in line with hotel requirements

- Hygiene control – Cleaning Schedule. Ensure that all records for the Criterion board are maintained.

- SOPs for all dishes are implemented with the aid of a Chef de Partie.

- Training of Commis – setting up a detailed training program with the Chef de Partie, Junior Sous and Sous Chef

- Attend all relevant meetings

- Be responsible for stocks and control of wastage, in according to company standards.

- Assist in maintaining and improving upon budgeted food cost

- Always provide a courteous and professional service and ensure that any guest complaints are promptly rectified and communicated to the head chef.

- Assist the head chef in the fulfilment of his or her duties in order to ensure the smooth running of the kitchen.

- Always maintain a high standard of personal appearance and hygiene.

- Maintain good working relationships with your own colleagues and all other departments.

- Be aware of the action to be taken in the event of fire.

- Carry out cleaning within your own department ensuring that hygiene and safety standards are maintained.

- Have a complete understanding of the hotel’s employee handbook and comply with the regulations contained within.

- Create and maintain an effective working relationship with colleagues and Managers.

- Be responsible for the ordering of all fresh produce and dry goods for kitchen use.

Quyền lợi được hưởng

- Housing and transportation allowances for those holding a household registration in Phu Quoc;

- Provided with 3-star standard rooms;

- Fitness room for sailors

Yêu cầu công việc

Qualification: High school, diploma in Resort Management or equivalent education required.

Bachelor’s Degree preferred.

Experience: A minimum 1 year experience in the similar role

Yêu cầu hồ sơ

Please send CV to email: Nộp hồ sơ

Hotline: 0905 244 146

Phone: +84 (0297) 3559 8888

Khu vực
Báo cáo

Công ty TNHH MTV Suất ăn hàng không Việt Nam
Suất ăn hàng không Việt Nam Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
10 Bạch Đằng, Phường 2, Tân Bình, Thành phố Hồ Chí Minh

Công ty TNHH MTV Suất Ăn Hàng Không Việt Nam là Công ty chuyên sản xuất, chế biến suất ăn và cung cấp dịch vụ cho các Hãng hàng không tại Sân bay Quốc tế Tân Sơn Nhất.

  • 2014: Nhận giải thưởng "Best Performance of 2014"
  • 2009: Nhận chứng nhận ISO9001:2008
  • 2000: Nhận chứng chỉ chất lượng HACCP
  • 1993: VASC được thành lập

Những nghề phổ biến tại Suất ăn hàng không Việt Nam

Bạn làm việc tại Suất ăn hàng không Việt Nam? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Suất ăn hàng không Việt Nam

Suất ăn hàng không Việt Nam

Click để đánh giá