Mô tả công việc
- Check standard quality and quantity of mise en place prepared by Demi Chef and Commis.
- Ensure that operating and kitchen equipment is maintained to a good standard with minimum breakage, inform Sous Chef if any equipment needs repairing.
- Complete all paperwork before leaving such as transfer or purchasing requisitions filled out, logbook recap and roster updated.
- Be responsible to supervise and prepare all the foods in his/her assigned section.
- Follow recipes, standard portion sizes, cooking methods, quality standards, proper plate presentation, garnish set up for all dishes.
- Stock and maintain sufficient levels of food products at line stations to assure a smooth service period.
- Receive guest information from other departments, Front Office and Food & Beverage in particular, if Executive Chef/ Executive Sous Chef and Sous Chef are not available, and inform them.
Quyền lợi được hưởng
- Shared Accommodation.
- Meals on duty.
- Negotiable salary
- 24/7 Accident Insurance
- Home leave flight tickets
- Professional and dynamic working environment
- Great opportunity for career development & promotion
Yêu cầu công việc
- Advanced MS Office and Outlook platforms.
- Cutting, Cooking, and Plating Skills.
- Operations of sections, hotel policies regarding food and beverage operations. In addition first aid is preferred.
- Familiar with food and hygiene codes, policies and procedures.
- Decent command over written and spoken English.
- Excellent attitude under pressure, and after long hours.
Yêu cầu hồ sơ
- Diploma of college or university completion and achievements of food and beverage / hotel management.
- Any courses relating to food preparation or the culinary arts.
- Two years or more of kitchen experience. Kitchen experience is essential.
Paris Baguette là thương hiệu con của tập đoàn SPC Hàn Quốc, tập đoàn có hơn 70 năm kinh nghiệm trong ngành thực phẩm. Thương hiệu Paris Baguette ra đời từ năm 1986, kể từ đó đến nay với sự phát triển của văn hóa bánh tươi, Paris Baguette đã đi tiên phong trong các thương hiệu nhượng quyền tại Hàn Quốc.
Với triết lý kinh doanh của tập đoàn: Tạo nên một thế giới hạnh phúc bằng chất lượng hàng đầu, sự coi trọng khách hàng và chinh phục những thử thách một cách sáng tạo, Paris Baguette đã không ngừng lớn mạnh, sở hữu mạng lưới cửa hàng rộng lớn: hơn 3500 cửa hàng ở Hàn Quốc và hơn 200 cửa hàng ở Trung Quốc, Mỹ, Pháp, Singapore và Việt Nam.
Chính sách bảo hiểm
- Được tham gia BHXH, BHYT, BHTN theo quy định của Luật Lao Động sau 1 tháng thử việc.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Các buổi ngoại khóa
- Các ngày lễ trong năm....
Lịch sử thành lập
-
Thương hiệu Paris Baguette ra đời từ năm 1986, kể từ đó đến nay với sự phát triển của văn hóa bánh tươi, Paris Baguette đã đi tiên phong trong các thương hiệu nhượng quyền tại Hàn Quốc.
Mission
Nhằm mở rộng sản xuất, kinh doanh tại Việt Nam, chúng tôi cần các ứng viên tài năng, sáng tạo cùng đồng hành để thỏa sức chinh phục đam mê bánh ngọt và góp phần tạo nên một thế giới hạnh phúc cho khách hàng.