Mô tả công việc
Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum departmental profit.
Manages all functions of the Food Production and Stewarding operations to achieve the optimum quality level of food production and sanitation.
Oversees special events and special food promotions.
Makes recipes and maintains up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation
Develops and writes standard recipes Develops new dishes and products.
Takes steps to ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.
Maintains comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets and current trends and make appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.
Controls and analyzes, on an on-going basis, the level of the following:
O Sales.
O Costs.
O Issuing of food.
O Quality and presentation of food products.
o Condition and cleanliness of facilities and equipment.
o Guest satisfaction.
o Marketing.
Develops with the Training Manager training plans, develops training material in accordance with Accor guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees.
Develops with the Director of Food and Beverage popular menus offering guests value for money in accordance with Accor guidelines
Plans and organizes with the Director of Food and Beverage successful Food and Beverage activities in the hotel and overseas
Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar
Keeps an up-dated Hotel Policies and Procedures file and up-dated files on the following Food Production matters:
o Recipes
o Finance
o Standards.
o Personnel and Training
o Outlets
o Promotions.
o Meetings
o Projects
o Material and Equipment
o Miscellaneous
Sets Food Production and Stewarding goals and develops strategies, procedures and policies
Determines with the Finance Director the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment Sets standards of all food and equipment purchases in accordance with Accor guidelines
Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation
Works with Human Resources on manpower planning and management needs
Works with Financial Controller in the preparation and management of the Department’s budget.
Quyền lợi được hưởng
- Professional working environment / Môi trường làm việc chuyên nghiệp
- Opportunity to access variety of training programs conducted by the Hotel & Group / Cơ hội tiếp cận đa dạng các chương trình đào tạo do Khách sạn & Tập đoàn tiến hành
- Free shuttle from Da Nang city / Xe đưa đón từ trung tâm TP Đà Nẵng.
Allowance
Off 1.5 days/ week
Insurrance Suncare
Yêu cầu công việc
-Degree or Diploma in Culinary Skills or related field.
-5 years experience as a chef, with at least 1 year in a supervisory capacity, or an equivalent combination of education and experience
Yêu cầu hồ sơ
Should you feel interested in the opportunity, please send your resume to zalo: 0896 963 418
Paris Baguette là thương hiệu con của tập đoàn SPC Hàn Quốc, tập đoàn có hơn 70 năm kinh nghiệm trong ngành thực phẩm. Thương hiệu Paris Baguette ra đời từ năm 1986, kể từ đó đến nay với sự phát triển của văn hóa bánh tươi, Paris Baguette đã đi tiên phong trong các thương hiệu nhượng quyền tại Hàn Quốc.
Với triết lý kinh doanh của tập đoàn: Tạo nên một thế giới hạnh phúc bằng chất lượng hàng đầu, sự coi trọng khách hàng và chinh phục những thử thách một cách sáng tạo, Paris Baguette đã không ngừng lớn mạnh, sở hữu mạng lưới cửa hàng rộng lớn: hơn 3500 cửa hàng ở Hàn Quốc và hơn 200 cửa hàng ở Trung Quốc, Mỹ, Pháp, Singapore và Việt Nam.
Chính sách bảo hiểm
- Được tham gia BHXH, BHYT, BHTN theo quy định của Luật Lao Động sau 1 tháng thử việc.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Các buổi ngoại khóa
- Các ngày lễ trong năm....
Lịch sử thành lập
-
Thương hiệu Paris Baguette ra đời từ năm 1986, kể từ đó đến nay với sự phát triển của văn hóa bánh tươi, Paris Baguette đã đi tiên phong trong các thương hiệu nhượng quyền tại Hàn Quốc.
Mission
Nhằm mở rộng sản xuất, kinh doanh tại Việt Nam, chúng tôi cần các ứng viên tài năng, sáng tạo cùng đồng hành để thỏa sức chinh phục đam mê bánh ngọt và góp phần tạo nên một thế giới hạnh phúc cho khách hàng.