Mô tả công việc
- Assign in detail, specific duties to all employees under his/her supervision and instructs them in their work
- Ensure personal cleanliness and proper deportment of all team members
- Work closely with Executive Sous Chef or Executive Chef in determining quality and quantity of food materials used with a view of eliminating wastage
- Discuss with Executive Sous Chef or Executive Chef and recommends menu price adjustments
- Check the taste, temperature and visual appeal of food items prepared to ensure that the quality and portion are consistent and as per specifications set out.
- Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
- Prevent the use of contaminated products in any phase of food preparation and prevent colleagues who are ill or suffering from an infection from taking part in the preparation or handling of food
- Suggest new recipe/products which may improve quality of food or lower food cost
- Check the maintenance of all kitchen equipment
- Ensure that all safety, health, security and loss control policies and procedures and Government legislation are adhered to
Quyền lợi được hưởng
- Attractive Salary and benefits
- Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
- Develop your talent through learning programs by Academy Accor.
- Opportunity to grow within your property and across the world!
- Ability to contribute to local community & make a difference through our Corporate Social Responsibility
Yêu cầu công việc
- Additional certification(s) from a reputable Culinary school will be an advantage
- Minimum 2-3 year experience in a similar capacity with proven track records
- Be able communicate in English
- Knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint
- Strong leadership, interpersonal and training skills
Yêu cầu hồ sơ
Kindly send your CV via:
Điện thoại: 038 9999 327 (Zalo)
Paris Baguette là thương hiệu con của tập đoàn SPC Hàn Quốc, tập đoàn có hơn 70 năm kinh nghiệm trong ngành thực phẩm. Thương hiệu Paris Baguette ra đời từ năm 1986, kể từ đó đến nay với sự phát triển của văn hóa bánh tươi, Paris Baguette đã đi tiên phong trong các thương hiệu nhượng quyền tại Hàn Quốc.
Với triết lý kinh doanh của tập đoàn: Tạo nên một thế giới hạnh phúc bằng chất lượng hàng đầu, sự coi trọng khách hàng và chinh phục những thử thách một cách sáng tạo, Paris Baguette đã không ngừng lớn mạnh, sở hữu mạng lưới cửa hàng rộng lớn: hơn 3500 cửa hàng ở Hàn Quốc và hơn 200 cửa hàng ở Trung Quốc, Mỹ, Pháp, Singapore và Việt Nam.
Chính sách bảo hiểm
- Được tham gia BHXH, BHYT, BHTN theo quy định của Luật Lao Động sau 1 tháng thử việc.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Các buổi ngoại khóa
- Các ngày lễ trong năm....
Lịch sử thành lập
-
Thương hiệu Paris Baguette ra đời từ năm 1986, kể từ đó đến nay với sự phát triển của văn hóa bánh tươi, Paris Baguette đã đi tiên phong trong các thương hiệu nhượng quyền tại Hàn Quốc.
Mission
Nhằm mở rộng sản xuất, kinh doanh tại Việt Nam, chúng tôi cần các ứng viên tài năng, sáng tạo cùng đồng hành để thỏa sức chinh phục đam mê bánh ngọt và góp phần tạo nên một thế giới hạnh phúc cho khách hàng.