Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
Mô tả Công việc
- Work Location: HCM office or WFH from Can Tho
<Job Responsibilities>
We are seeking a new team member with experience in selling agricultural and aquaculture feed, particularly for shrimp farming.
・Follow up with existing customers to maintain relationships
・Develop new customers
・Suggest products according to the customer's request
・Receive orders, present quotations, and manage delivery dates
・Achieve sales targets and results within schedule
・Receive and discuss needs according to the situation of the company
・Go on a business trip (depending on the customer's situation)
・Other tasks assigned by the manager
Yêu Cầu Công Việc
<Necessary Skill / Experience>
・Education: Bachelor's degree
・Language: English - Business Level
・Experience: Experience in selling aquatic feed or, with a strong preference for candidates with experience in Forage additives Sales to shrimp farmers.
・Willingness to work in a water-intensive region such as Can Tho.
<Preferable Skill / Experience>
・Have a personal network in the industry
・If CDD living in HCM, who can go to Can Tho weekly
NOTICE:
Only shortlisted candidates will be approached by RGF's consultant. Your resumes will be recorded in our system, and you will receive our Job Introduction Auto-email with suitable jobs in the coming time. Please check your email regularly to get our vacant job. Thanks so much!
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: 24 - 35
- Lương: 20 Tr - 30 Tr VND
Nhà hàng Fine wine & dining theo chuẩn 5 sao. Mang đến cho bạn một trải nghiệp đầy tính sang trọng, với không gian mở, vừa yên tĩnh vừa hiện đại. Các món ăn hợp khẩu vị với phong cách Việt Các hoạt động ngoại khóa: Du lịch, Team building, Thể thao, Party.
Thực đơn A La Carte: Với bàn tay tài hoa của những người “nghệ sĩ” thổi hồn cho mỗi món ăn tại Green Garden Fine Wine & Dining, khiến ai cũng phải thổn thức bởi cái đẹp từ ánh nhìn, nồng nàn trong hương vị và chạm đến tận sâu cảm xúc của thực khách.