Buffet Lẩu Nướng Nhật Bản Sayaka

Hồ Chí Minh
500 - 1.000 nhân viên
Đã xác minh

Việc làm Buffet Lẩu Nướng Nhật Bản Sayaka

Cập nhật 29/03/2024 00:00
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Hệ Thống Nhà Hàng Buffet Lẩu Nướng Nhật Bản Sayaka
Restaurant Shift Leader
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 05/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Nha Trang - Khánh Hòa

Mô tả công việc

JOB SUMMARY

Communicate service needs to chef during functions, and prepare checks for payment. Ensure banquet rooms, restaurants, and coffee breaks are set up for service with proper centerpieces and clean chinaware, glassware, and silverware. Check guest satisfaction, set tables per event type, and communicate dietary needs to the kitchen. Maintain cleanliness of work areas and follow safety protocols. Adhere to company policies, ensure uniform standards, and protect company assets. Develop positive working relationships, support team goals, and respond to employee concerns. Move objects up to 25 pounds and perform other duties as assigned by supervisors.

CORE WORK ACTIVITIES

  • Safety and Security: Report accidents to supervisors and correct unsafe procedures. Follow company safety protocols, use appropriate protective equipment, and complete necessary training. Ensure safe operation and storage of tools and equipment, and handle emergencies according to procedures.
  • Policies and Procedures: Maintain confidentiality of materials and ensure professional appearance. Protect company assets and follow policies. Perform tasks as requested by supervisors.
  • Guest Relations: Address guest needs professionally, listen actively, and ensure satisfaction. Assist individuals with disabilities and provide information on services and local attractions.
  • Communication: Use clear, professional language with guests and coworkers. Answer phones with appropriate etiquette and share information discreetly.
  • Assists Management: Train employees, assign tasks, motivate the team, and support department efficiency. Ensure employee compliance with safety standards, assist with goal setting, and perform line staff duties as needed.
  • Working with Others: Build positive relationships, support coworkers, and promote teamwork. Handle sensitive issues with respect.
  • Quality Assurance/Improvement: Ensure quality standards are met, recommend improvements, and monitor performance.
  • Physical Tasks: Perform physical tasks like standing, lifting, and using computer systems.
  • Food and Beverage Services: Follow procedures for serving alcohol, ensure food quality, maintain cleanliness, and handle guest incidents.
  • Banquet/Event Supervision: Communicate needs with chefs, handle payments, and prepare banquet areas. Inspect cleanliness and check guest satisfaction during service.

Quyền lợi được hưởng

  • Days off/week: 2 days | 2 ngày nghỉ hằng tuần
  • Competitive package| 13th salary month - Phúc lợi cạnh tranh | Lương tháng 13
  • Full salary & service charge, social insurance during probation (following the labour laws) | Hưởng nguyên lương và phí phục vụ, tham gia bảo hiểm trong suốt thời gian thử việc (theo luật lao động)
  • Medical Insurance Plan upon the hotel policy: Social insurance, health insurance and unemployment insurance |Tham gia bảo hiểm y tế theo chính sách của khách sạn: Bảo hiểm xã hội, bảo hiểm y tế và bảo hiểm thất nghiệp
  • National and international training courses | Các khóa đào tạo trong và ngoài nước
  • Opportunity to develop career | Cơ hội phát triển nghề nghiệp

Yêu cầu công việc

  • Education: High School Diploma.
  • Related Work Experience: at least 1 year of related work experience.
  • Fluent in English, confident and be able to work independently.
  • Be well-organized and be able to multitask.
  • Be careful, responsible and ensure the confidentiality of documents.

Yêu cầu hồ sơ

Apply direct to Hoteljob.vn
Khu vực
Báo cáo

Hệ Thống Nhà Hàng Buffet Lẩu Nướng Nhật Bản Sayaka
Buffet Lẩu Nướng Nhật Bản Sayaka Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
29A-31A Nguyễn Ảnh Thủ, Phường Hiệp Thành, quận 12

Nhằm mang đến những trải nghiệm ẩm thực phong phú và sự thuận tiện trong đi lại cho quý khách hàng, nhà hàng Buffet nướng lẩu Nhật Bản SAYAKA tưng bừng khai trương mở rộng về quy mô và số lượng.SAYAKA là chuỗi những nhà hàng chuyên về buffet nướng lẩu kiểu Nhật. Với menu thực đơn đa dạng lên tới gần 50 món ngon và thức uống, không gian tao nhã, ấm cúng nơi đây sẽ là điểm đến lý tưởng cho các bạn trẻ, gia đình, hay những buổi tiệc nhỏ của Công ty. Sayaka Buffet Nướng lẩu Nhật Bản hiện có chi nhánh tại: - Tầng 4 Vincom Thanh Hóa, số 27 Trần Phú, Phường Điện Biên, Thành phố Thanh Hóa. - Tầng 4 Vincom Dĩ An, Đường ĐT 743, Phường Tân Đông Hiệp, Dĩ An, Bình Dương. - Tầng 4 Vincom Biên Hòa, số 1096 Phạm Văn Thuận, phường Tân Mai, Biên Hòa, Đồng Nai. - Tầng 2, Aeon Mall Bình Dương, số 1 Đại Lộ Bình Dương, thị xã Thuận An, Bình Dương - Tầng trệt Lotte Mart Gò Vấp, 242 Nguyễn Văn Lượng, P.10, Gò Vấp. TP. HCM - Số 29A-31A, Nguyễn Ảnh Thủ, Phường Hiệp Thành, Quận 12, TP. HCM

Bạn làm việc tại Buffet Lẩu Nướng Nhật Bản Sayaka? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Buffet Lẩu Nướng Nhật Bản Sayaka

Buffet Lẩu Nướng Nhật Bản Sayaka

Click để đánh giá