Mô tả công việc
- Ensure the function of Banquet Kitchen, facilities and cost;
- Control and analyse on an on-going basis;
- Responsible for the preparation, production, presentation of food in the outlets in charged / banquet events and ensures highest quality at all times;
- Responsible for the preparation of menus under the direct supervision of the Executive Chef or Executive Sous Chef;
- Produce up to date Banquets Food standard Recipe file for all food items on the menus and system;
- Interview potential candidates, select and propose for Executive Chef or Executive Sous Chef’s approval, perform appraisal, orientation and suspension if required.
Quyền lợi được hưởng
- ALL Heartists card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide;
- Develop your talent through learning programs by Accor Academy;
- Opportunity to grow within the property and across the world;
- Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities;
- Year end bonus base on annual performance;
- Public holidays cash benefits (New Year, Lunar New Year, Liberation Day, International Labour Day, National Day, King Hung’s Death Anniversary);
- Annual leave (+ 11 public holidays mentioned above);
- Social insurance, Health insurance, Unemployment insurance, paid by the employee during probation and 24/7 Personal Accident Insurance;
- Parking fee;
- 2 duty meals at Staff Canteen;
- Uniform covered by the Hotel;
- National under local contract (Vietnamese candidate only).
Yêu cầu công việc
- Formal culinary education or equivalent certificate;
- Experience working in international settings, particularly in hotels, is highly desirable;
- Expertise in Asian cuisines and Western, cooking techniques ingredients, and flavors;
- Strict adherence to food safety and sanitation standards;
- Fluency in English and office computer skills;
- Strong leadership skills to manage and motivate a diverse team of chefs and kitchen staff.
Yêu cầu hồ sơ
Thank you for taking the time to express your interest in the job opportunity at Sofitel Saigon Plaza.
If you want to apply for this position, please send your online application to the Sofitel Saigon Plaza Hotel on Hoteljob or contact the email addresses Baohuyen.Nguyen (AT sign)Sofitel.com or message via phone number 0901 817 431.
Nhà hàng buffet chay D'Gemma là diểm đến lý tưởng dành cho những ai yêu thích ẩm thực chay và mong muốn tận hưởng những bữa ăn ngon miệng, bổ dưỡng, nhưng vẫn đảm bảo sự đa dạng và mới mẻ. Với hơn 60-70 món ăn chay được chể biển tinh tế, D'Gemma mang đển một trải nghiệm ấm thực độc đáo, hòa quyện giữa hương vị truyễn thổng và sảng tạo hiện dại.
Tại D'Gemma, môi mn ăn đều được lựa chọn kỹ lưỡng từ nguyên liệu tươi ngon, đảm bảo sự cân bằng giữa dinh dưỡng và hương vị. Bạn sẽ được thưởng thức một thực đơn phong phú, từ các món khai vị thanh nhẹ như gỏi cuốn, salad rong biển, đển các món chính đâm đà như lầu chay thảo mộc, cơm chiên hạt sen, hay bún riêu chay. Đặc biệt, các món tráng miệng như Bárh Au Chay, chè các loại, nước ép trái cây sẽ làm hài lòng cả nhữmg thực khách khỏ tính nhất.