Việc làm Nhà hàng Đặc Sản Pù Luôn
Cập nhật 09/12/2024 14:14Mô tả công việc
- Take food and beverage orders from the guest on the order taking pads or on the handheld Point of Sales (POS) system.
- Obtaining revenues, issuing receipts, accepting payments, returning the change.
- Performing basic cleaning tasks as needed or directed by supervisor.
- Filling in for absent staff as needed.
- Co - ordinate with the kitchen staff, bar staff to ensure smooth operation and guest satisfaction
- Server food and beverage to the guest as per the course of order.
- Following all the policies and procedures of the Restaurant to ensure operations standards are consistent.
- Any other duties related to food and beverage service assigned by the manager.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary + service charge + allowance + tips
- A professional and friendly working environment with opportunities for advancement, participation in social insurance, unemployment insurance, accident and health insurance.
- Duty meal and company uniform provided.
- Participation in training programs: professional development and English language training.
- Annual bonuses and other benefits as per company regulations.
Yêu cầu công việc
- Fluent in Vietnamese, English and knowing Japanese is an advantage.
- Have at least 1 year of experience in the same position in luxurious restaurants, hotels.
- Agile, enthusiastic, honest, careful and responsible; sociable, friendly and pressure-resistant.
Yêu cầu hồ sơ
HR Office - 44 Yên Phụ, Ba Đình, Hà Nội
SĐT: 0386463895 (Ms. Hồng Anh)
Nhà Hàng Đặc Sản Pù Luông được thành lập tháng 04/2020 với mục đích ban đầu là Trung Tâm đào tạo bếp khu vực Pù Luông và là nơi cung cấp các mặt hàng đặc sản Tây Bắc cho khu vực và cho cả nước. Sau một thời gian hoạt động, Nhà hàng đã có những bước tiến đáng kể cả về chất lượng và hình thức.
Nhà hàng Đặc Sản Pù Luông tự hào là nhà hàng uy tín chất lượng – phục vụ các món ăn, đồ uống đặc sắc nhất tại Pù Luông và các món đặc sản Tây Bắc . Nhà hàng có view đẹp, đồ ăn ngon, nhân viên chuyên nghiệp, thân thiện. Nhà hàng được xây dựng bởi đội ngũ có hơn 15 năm kinh nghiệm trong lĩnh vực kinh doanh nhà hàng, khu nghỉ dưỡng, bếp trưởng có 20 năm kinh nghiệm các món ăn Tây bắc, đội ngũ nhân viên thân thiện, chuyên nghiệp, mến khách.