Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn (Saigonact)

Hồ Chí Minh
200 - 500 nhân viên
Trường Cao đẳng, Trung cấp
Giáo dục / Đào tạo
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn (Saigonact)

Giáo dục
Hành chính
Công nghệ thông tin
Tài chính - Kế toán
Quản lý sản phẩm & dự án
Nghệ thuật - Thiết kế
Kỹ thuật
Marketing/ Truyền thông

Việc làm Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn (Saigonact)

Cập nhật 23/08/2024 12:27
Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn
Food & Beverage Manager/ Quản lý Bộ phận Ẩm thực
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 08/11/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Phan Thiết - Bình Thuận

Mô tả công việc

• Assists in supervising the function of all Food and Beverage employees, facilities, sales and costs, to ensure maximum departmental profit is achieved
• Controls and analyses, on an on-going basis, in order to optimize the following:
o Quality levels of product and service
o Guest satisfaction
o Merchandising and marketing
o Operating costs
o Sanitation and cleanliness (hygiene)
o Outlet Maintenance
• Coordinates and supervise the preparation, presentation and service of food products to ensure the highest quality at all times
• Establishes and maintains effective employee relations
• Assists in coordinating pricing and preparation of menus, beverage and wine lists by taking into consideration such factors as:
o Local requirements
o Market needs
o Competition
o Trends
o Recipes
o Potential costs
o Availability of Food and Beverage products
o Merchandising and promotions.
• Coordinates to determine the minimum and maximum Food and Beverage par stocks and Food and Beverage items in accordance with quality and quantity standards
• Daily and weekly Food and Beverage meetings relating to, but not limited to, the following:
o Overall Food and Beverage financial results and profitability
o Projected business
o Operations results and problems
o Changes in procedures
o New management policies
o Quality improvement
o Sales improvement
o Productivity improvement
• Attends all other meetings as required by the administrative calendar
• Keeps and up-to-date standard recipe file for all Food and Beverage items to include:
o Sales history
o Sales mix
o Actual costs
o Potential costs
o Par stock
o Production time
• Assists in implementing a daily, weekly and monthly checklist for all Food and Beverage departments. Ensures proper follow-up to attain maximum quality and efficiency
• Keeps aware of trends, systems, practices and equipment in Food and Beverage preparation and service in the hotel and restaurant field through trade literature and actual visits
• Interacts with individuals outside the hotel including, but not limited to, clients, suppliers, government officials, competitors and other members of the local community
• Assists Outlet Manager on manpower planning and management needs
• Involves in the preparation and management of the Department’s budget
• Performs any other duties which may be assigned by the management from time to time

Quyền lợi được hưởng

Benefit:

Accommodation for Candidate who come from another city

Service charge

2 days off / week

Full Social Insurance

Shuttle bus from the hotel to City and back

International work environment

Duty meal

Yêu cầu công việc

• 4 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience

• Bachelor’s Degree or Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.

• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

• Fluent English skills

• Leadership Skills

Yêu cầu hồ sơ

- CV/ Sơ yếu lý lịch

- Potrait Photo /Ảnh

- Notaried ID Card/ Căn cước công dân photo công chứng

- Health check / Giấy khám sức khỏe


Khu vực
Báo cáo

Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn
Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn (Saigonact) Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
94/11 Võ Oanh, Phường 25, Quận Bình Thạnh, Thành phố Hồ Chí Minh.

Trường Cao đẳng Văn hoá Nghệ thuật và Du lịch Sài Gòn được thành lập theo quyết định của Bộ Giáo dục và Đào tạo vào ngày 17 tháng 10 năm 2006. Hằng năm, trường tổ chức lễ khai giảng vào ngày 17/10, đây cũng là ngày truyền thống của trường

GIỚI THIỆU VỀ TRƯỜNG CĐ SAIGONACT:

Trường Cao đẳng Văn hoá Nghệ thuật và Du lịch Sài Gòn (SAIGONACT) được thành lập năm 2006 và được Thủ tướng đồng ý chủ trương thành lập trường Đại học Du lịch Sài Gòn (SAIGONTU) năm 2017. Năm 2022, trường quyết tâm hoàn tất mọi điều kiện để trường Đại học Du lịch Sài Gòn có quyết định chính thức và đi vào hoạt động.

Những nghề phổ biến tại Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn (Saigonact)

Bạn làm việc tại Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn (Saigonact)? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn (Saigonact)

Trường Cao Đẳng Văn Hoá Nghệ Thuật Và Du Lịch Sài Gòn (Saigonact)

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo